Oglusum5357 Daha iki gun önce post açmıştım bebegime 2 saatte bir 120 cc yetmiyor artirmalimiyim diye. 2 gundur asla yeniyor biberonu almiyor çığlık çığlığa ağlıyor. Gece uykusunda yiyor ama uyanikken yok. Bi anda niye boyle olur ki 2 ay 20 günlük 😔
Bilgebugra Oglusum5357 2 aylık bi bebek için 120 çok fazla bence benim oğlum 4 ay 4 günlük daha 100ün üstüne hiç çıkmadık. Bazı dönemlerde bebekler iştahsız oluyor atak haftası olabilir burnu tıkalı olabilir.
ikizerkekannesi Oglusum5357 benimde 54 günlük ikizlerim var bir tanesi 2-2.30 saatte 90 yiyor hatta bazen 90 yetmiyor 120 cc yapıyorum doktor ne kadar isterse ver zaten fazla gelirse kusar demişti ikizlerden diğeri ise son 10 gündür yemek yemeyi azalttı oda 90 cc yerken suan 60 cc zorla yiyor ama seninde dediğin gibi uykuda yerken gündüz zorla yediriyorum bende sık ama az beslemeye basladım
Minikerkegim Oglusum5357 90cc ver 120 fazla zaten burnu tıkalı olmasın yada kulakları ağrıyordur atağa da girmiş veya girmek üzeresiniz bu da beslenme reddi yapabiliyor
Zeyzeyim Oglusum5357 biberonun deliği küçük geliyo olabilir. Başka biberon dene veya başlığını değiş bizdede aynı olmuştu öyle içti. Emme güçleri de çoğalıyor büyüdükçe
Oglusum5357 Bilgebugra bnde fazla oldugunu dusunerekten sormuştum zten ama keşke oyle yemeye devam etseymis 2 gundur 30 bile yemiyor sdece bos emzik aliyor
Oglusum5357 Minikerkegim hic yemiyor 30 bile yemiyor. Burnunu temizledim açık ama yinede teimzledim. Kulaklarndada akma fln yok ama atak olabilir😔
Minikerkegim Oglusum5357 ya bi doktora götürsen geçen bir arkadaşımın bebeği de bu aylarda beslenme reddi yaşadı doktora bi gittiler ki idrar yolu enfeksiyonu olmuş. Mesela ben ilk defa duydum bunun beslenme reddi yaptığını araştırdım ki gerçekten yapabiliyormuş
Oglusum5357 Minikerkegim yarina kdr boyle devam ederse götürecem idrar tahlili bikac gün içinde vermistik bisey cikmamsti ama hala yemiyor bsey deliricm😔
Minikerkegim Oglusum5357 üzülme annesi stres yapma bazen mama değişikliği istiyor bebekler başka bir mama alsan bi paket onu denesen
Bilgebugra Oglusum5357 kan tahlili verdiniz mi peki bizde öyle bi durum yaşadık kanda enfeksiyon çıkmıştı az miktarda o da gribalmiş calpol kullandık bi süre düzeldi şükür
Oglusum5357 Minikerkegim hipp kullaniyorduk cnm refluden dolayi aptamile geçtik dha bir paket oldu cok guzel rahatlamisti bi anda noldu anlamadim😔
Oglusum5357 Bilgebugra bnde ondan korkuyorum bu ara cok gelen giden oldu yalap salap sevdiler 😔 goturucm