ilaydacemiko Kızlar bebeğim 3 buçuk aylık bebeğimin bacağının birindeki boğum kaybolmuş gibi diğerinden duruyor. Doktora gidicem ama dha var içim rahat etmedi size sormak istedim
Mrvsmt2502 ilaydacemiko boğumdan kastınız eklem değilse gayet normal o derisinin esnekliğiyle alakalı
bananeabiya ilaydacemiko benim oğlanın da böyle boğum sayısı eşit değil kafama takılıyordu hep 🤦🏼♀️ kalça ultrasonunda bir şey çıkmadı umarım bi sıkıntı yoktur ben de korktum şimdi
eksi_elma ilaydacemiko benim oğlumun da bir tarafta tek bir tarafta 2 boğum vardı. Kalça ultrasonun da bir problem çıkmadı. Doktor hızlı kilo alan çocuklarda görülebilir sıkıntı değil dedi. Kafaya takmayın ama içiniz rahat etsin doktorada danışın tabiki
-Ygtbgra ilaydacemiko benim oğlumunda böyleydi kalça usg normal cıkmıştı 4 aylıkken çocuk doktoru görünce bacak pillerinde anormallik var ortopedi görsün dedi gösterdik bişey çıkmadı şükür
Mrvklc97 ilaydacemiko yüzüstü değil sırtüstü koyup ayaklarını dümdüz tutun birkaç saniye öyle bakın böyle bakmıyorlar
Mrvsmt2502 ilaydacemiko çok normal o canım benim bacağının biri diğerine göre biraz daha fazla kilo almıştır ya da derisi daha esnektir. Stres yapma kendine
ilaydacemiko bananeabiya bizim de kalça ulturasonu temizdi önceden de böyle bir eşitsizlik yoktu şimdi oldu
bananeabiya ilaydacemiko bizim bir süredir var tam olarak ne zamandır hatırlamıyorum ama en az 2 ay olmuştur 🤷🏼♀️
bananeabiya ilaydacemiko anladım bi sıkıntı çıkmaz insallah ben orantısız kilo dağılımı gibi düşünüyorum. Sonuç çıkınca bilgilendirir misiniz 💐
Yasse1208 bananeabiya Merhaba benim bebeğimde de aynı durum var kalça ultrasonunda bisey çıkmamıştı bizim de , size doktor ne dedi acaba telaş yaptım ben de