Mommy_Bird Merhaba hanımlar geçen gün Prp paket aldım ama daha 1 2 ay önce yüzüme dolgu yaptırmıştım bunu dolgulu yüze yaptırabilir miyim bilgisi olan var mı yoksa beklemem mi gerekiyor
RuzgarGeceleri_ Mommy_Bird o konu hakkımda bilgim yok dolgu icin bilgi alabilirmiyim? Nerede yaptırdiniz dolgunun markasi ne birde yüzünüzün nerelerine? Herhangi bir yan etki agri morluk oldumu?
Mommy_Bird RuzgarGeceleri_ canım markasını bilmiyorum sormak hiç aklıma gelmedi ama dr buket Şenkaya ya yaptırdım ilk yaptırdığımda bir kaç gün ağrısı oldu yaklaşık 1 ay sonra da kontrol için gittttigimde yine uygulama yapıldı ben elmacık kemiği çene (jawline) nazolobial toplamda 3 ml dolgu yaptırdım ilk etapta pek etkisi görmedim ama aşu an bariz belli yüzümdeki ışıltıyı soruyor herkes
Fusunf Mommy_Bird agrısı derken nasıl bi agrı bende aşırı derecede dolgu yaptırmak istiyorum yanaklarıma alnıma amaa korkuyorum ya Ve emziren anneler yaptırıyor mu
Mommy_Bird Fusunf emzirenlere olmadığını biliyorum yine de emin olmamakla birlikte bende bira fazla ağrı oldu bilmiyorum belki de acı eşiğim düşük olduğundan olabilir baş ağrısı oldu bi kaç gün yüzümde bi sıkıntı olmadı çene de ağrı oldu bu arada