Canscans Merhaba hanımlar doğum yapalı 5 ay oldu ve doğumdan sonra ilk kez dün regl oldum. Birkaç gündür sütümün biraz azaldığını hissediyodum zaten. Acaba bununla ilgisi var mıdır ya da siz de böyle birşey yaşadınız mı?
NurCelik Canscans olabilir diye duymuştum ben hormanel değişim oluyor ya nasıl moral bozukluğu streste azalıyor bunda da dönemsel olabilir herhalde
Canscans NurCelik Muhammedd23 Sin21 Selimveannesi teşekkür ederim yanıt verdiğiniz için. İnşallah adet bitince sütüm de normale döner :(
omerinannesi0509 Canscans ay bende benim sütüm neden azaldı diye düşünüyorum 🤔 adetten sonra düzelmedi ama inşallah düzelir
Canscans omerinannesi0509 inşallah 🙏🏻 Çünkü oğlum doğduğundan beri yalnızca anne sütü alıyor mama bikaç kez verdim sadece:(
Ahseninannesii @Canscans bencede ilgisi var diye düşünüyorum çünkü doğumdan 7 ay sonra ilk adetimi olmuştum şimdi 8 buçuk aylığız ve dolu dolu değilde azaldı artık sütüm adetten sonra canım
Canscans Ahseninannesii anladım :( neyse ki yavaştan ek gıda zamanımız geliyor en azndan aç kalmaz diye avutayım bari kendimi