DilekGunes ayy seçenek çokmuş :) kaç gece kalmayı planlıyor bilmiyorum ama biz genelde 3 ya da 4 gece tercih ediyoruz. En çok sevdiklerimden başlayayım.
1) Voyage Sorgun, Side: Geçen sene 24 eylülde 8 aylık bebeğimle gittik havalar da gayet güzeldi denize havuza girdi kızım bile. Gerçekten bebek dostu dedikleri kadar var. Asistanlara söylüyorsunuz, şefler bebeklere özel yemek hazırlıyor. Mesela kızım ek gıda döneminde olduğu için ona özel suda haşlanmış somon yaptırdım, avokado istedim, tuzsuz çorba yaptırdım. (gitmeden önce böyle bir hizmet olduğunu bilmiyordum) Yemek olanakları çok iyi, 24 saat açık restoranı var, çocuk uyudu yemek saatini kaçırdım derdine düşmüyorsunuz. Palmiye ağaçlarıyla çok güzel çim alan var, ben küçük şişme havuz götürmüştüm kızım için, garsonlar içine ılık su doldurdu ve orada oynadı. Aşırı güzel bir pastanesi ve çikolataları var, kızım ilk dişini yeni çıkarmıştı diş partisi için pasta yapar mısınız dedim yaptılar :D Denizi taşlık deniz ayakkabısı şart, özetle hizmet kalitesi o kadar güzel ki hiç yorulmuyorsunuz. Biz bu sene de aynı tarihte gideceğiz.
2) Rixos premium Belek: Mart ayında gittik burası da efsane bir otel voyage gibi ama sanırım biraz daha pahalıydı, detay isterseniz aktarırım.
3) Miramare beach otel: Kum ve sığ sahili var, o yüzden çocuklar için birebir, hizmet burada biraz eksikti yani bar yakın kendiniz bir şeyleri almanız gerekiyor o nedenle çocukla zor oluyor ama ortamı güzel, mini clubu olan rahat bir otel bu da.
4) Rixos Sungate: Eskiden eğlencelerini çok daha fazla beğenirdim ama şimdi aile oteline dönüşmüş. Geçen sene ekim ortası bebeğimle gittim 9 aylıktı, mini clubu en en iyi olan otel burası diyebilirim ama sizin bebek de küçükmüş daha, biraz daha büyüyünce güzel olur.
5) Siu Collection, Beldibi: 2 gün önce buraya gittik 3 gecelik 20bin tl fırsat odası vardı, otel yeni el değiştirmiş herşey yeniydi, personel biraz yetersiz kalabiliyordu ama biz gene de konforlu bir tatil geçirdik. Havuzları çok güzel, ağaçlar altında şezlonglar var gölge oluyor bebişler de rahatça uyuyor şezlongda ya da bebek arabasında odanıza çıkmanıza gerek kalmıyor. Yemek kalitesi az geldi bize mesela ızgara kırmızı et yoktu, o nedenle çok öneremiyorum ama biz memnun kaldık fiyatına göre baya iyi bir otel çünkü.
Bu arada ben instagramdan gittiğim otelleri paylaşıyorum, merak ettiğiniz varsa hikayelerime bakabilirsiniz, ayrıca voyage sorgunda youtube videosu da çektim. (holidayandmore.tr hesabım)