Cansuyuu Merhabalar Dün sabah buzluktan çiğ tavuk çıkardım buzdolabına koydum onu bugün tüketemezmiyim ? Eşim bozulmuştur çıkarttığın gün tüketmeliydin diyor kafam karıştı 😂
goktug_oguz2022 Cansuyuu bozulmustur gecen bende ayni durumu yasadim paketi actim zaten kodusu cok kötüydü maalesef ama yine de sizinki belki bisry olmamistir
kahvepres Cansuyuu yok bişi olmaz canm bugün pişirebilirsin ben bazen geceden cözüyrum koyuyrm bozdolbna markete calştğım icin biliorum ama bugün tüketmek şartıyla
Cansuyuu goktug_oguz2022 @SevimliHayaletCasper tüh daha önce yemiştim ama yemeyeyim ozaman emziriyorum birde nolur nolmaz 🥲
Hobbalayarim Cansuyuu dışarda bekleseydi bozulurdu ama alt tarafa koyduğun için çok yavaş çözülüyor bozulmaz
deleted20517 Cansuyuu benzer bişey arkadisim yaptı zehirlenmişlerdi,tavuk çok riskli bişey buzu çözüldüyse tüketmeliydiniz
saribez Cansuyuu çözülüp tekrar buzluğa konması bakteri üretir veya saatlerce dışarda sıcak havada kalması
Barlasveannesi23 Cansuyuu rengi kararmışsa ve kokuyorsa bozuktur venim dılamın ayarı yüksek olduğu için bozulmuyor bende 1 gün önceden çıkartıyorum
Haffuse Ben de bir gun once cikariyorum, ertesi gun hatta buzu tameme cozulmemis oluyor. Tavuk hemen bozulur da bukadar hemen mi😅 Icin rahat deglse tuketme tabii. Ozellike tavuk zehirlenmesi cok riskli