Ebruahe Hilalck bizde de aynı durum söz konusu. Doktorumuzun önerisi ile Mustela stelatopia+ nemlendirici krem sürüyorum hergün duş sonrası çok iyi geldi.
Ececiiim Hilalck mustela cold cream stick kullanıyorum duş sonrası. Hafif kaş alın bölgesinde kızarıklık kabuklanma vardı artık yok. 2 aydır falan kullanıyorum
Hilalck Ebruahe besin alerjiniz var mı peki benim bebeğimin gögüs kısmı kaşınıyor sürekli kanatıyor 84 günlük daha
Senosaslan Ebruahe benimde bebeğimin bacaklarınsa kuruluk meydana geldi pul pul oldu mustela aldım avokadolu olandan 3 aydır düzenli kullanıyorum masajda yapıyorum ama geçirmiyor en kalitelisi o dedi eczanedeki kadın
Ebruahe Hilalck besin alerjimiz yok ama çok hassas bir cildi var. Terlediği anda hemem isilik oluyor ve kaşıyıp kanatıyor. Bu krem iyi nemlendirdi isilik gibi çıkan sivilceleri geçti kaşımıyor artık
sehpayacarpanserceparmak_ Arkadaslarinda yazdigi gibi mustelanin atopik ciltler icin nemlendiricisi kesinliklr cok guzel🌸
Umutun_annesi1 Hilalck bıodermanın ki güzel cildiye doktorumuz önermişti oğlumun cildi de aşırı kuru ve sürekli isilik oluyor şuana kadar en iyi gelen krem o
minnosvetontis arastosunnesi bunun sampuani ve vucut nemlemdirici olarak iki cesitimi var canim. Kizima sampuan olan aldim saticiya vs sordum hatta.. simdi burda da gorunce kafam karisti krem mi kullaniyorsunuz sampuan mj
tugcebskn Hilalck ben lipikar kullanıyorum la rochenin aile boyu inanılmaz güzel nemlendiriyor isilik döktü mesela yıkıyorum onu sürüyorum
Poly-ana Nilunas bize de alerji doktoru onu önermişti ama hiç memnun kalmadık biz maalesef değiştirdik
Adbrsh Hilalck ıncıa jel krem kesinlike daha önce mustela linola falan da kullandık ama en iyi bu.banyodan sonra yüzüne vücuduna uyguluyorum yumuşacık oluyo pütürler geçiyo kaşınma geçiyo