yigit2021 Merhabalar bebeğim için etkinlik kitabı almak istiyorum birkaç farklı marka var çocuk akademisi yükselen zeka falan alan faydasını gören var mı acaba
limonkolonyasi yigit2021 Bu seti kullanıyoruz çok güzel a b c serisi olarak 3 kitaptan oluşuyor 2 yaş ama 2 3 yaş için daha uygun
kitapkurdubebeninanasi yigit2021 cocuk akademinin ‘Ilkadım 2-3 yaş Dikkat seti’ ni almıştım oğlum 18 aylıkken. Çok faydası oldu. Şimdi 32 aylik hala çok severek yapıyor. Hatta az önce inidirimdeyken 4 yas için olanini da aldım her geçen gün fiyatı artıyor çünkü😬
yigit2021 okuyor indirime girmiş şu an hatta 2 yaş dikkat seti yükselen zekanınkine baktım da eşleştirme falan yapamaz diye düşündüm o yüzden kafam karıştı Çok teşekkür ederim
Alya-Sena okuyor merhaba bebgm 14 aylik cocuk akademisnn egitici kitaplarindan almak istiyorum ama ayina gore yok 16 dan basliyor. 16 ay olani alsam sizce uygun olurmu
yigit2021 Deletedmom_106 valla çok gördüm bende sosyal medyada bir denemek istedim belki ilgisini çeker diye
yigit2021 kitapkurdubebeninanasi çok teşekkür ederim bnde çocuk akademisi sipariş verdim 100 TL ye düşmüş çok iyi fiyatı