Arkadaşlar selam. Kızım 6 ay 11 günlük. 5 ayına kadar uyku düzenimiz vardı diyebilirim. Akşam 10 - 11 arası uyur gece bir yada iki defa uyanırdı. 5. Ayına girmesiyle bu düzen bozuldu uyku saati değişti ve geceleri çok sık uyanmaya başladı. Hele iki haftadır sürekli mızmız sürekli kucak istiyo oyuncak falan gözü görmüyo herşeyi denedim ama olmuyo. Gündüzleri uykusu gelince ağlıyo uyutmaya götürüyorum tam dalıcak ayaklanıyo. Aşırı hareketlendi ve sürekli kucakta gezmek istiyo yani kucağımda olsun oturalım falanda yok. Gece uykusuna bazen 7de bazen 8de bazende 9da geçmeye başladı oyalamaya çalışıyorum biraz daha geç yatsın diye ama olmuyo sürekli mızmız. E erken uyuyuncada gece sürekli uyanıyo. Son günlerde 2 buçuk 3 gibi uyanıyo ve 1 1 buçuk saate yakın uyumuyo yatakta kendi kendine oynuyo falan. Nolcak böyle varmı bizim gibi olanlar geçiyomu yada geçmesi için önerileriniz varmı. Uyku işi nasıl çözülüyo sıcaktan falanmı böyle. Kucak isteğini nasıl bıraktırabilirim en önemlisi o çünkü hiç bi iş yaptırmıyo 🥲🥲