Tursununannesi Kızlar anakucağında uyutuyor musunuz? Bebeğim 1 buçuk aylık bazen babybjörn muadili anakucağımız var orada uyuya kalıyor. İçim rahat etmiyor hafif oturur pozisyonda gibi duruyor falan uyumasını istemiyorum orada pek. Siz ne yapıyorsunuz
Leleyumurta Tursununannesi ben 5 aya kadar anakucaginda sallayıp uyuttum çok şükür bı sıkıntısı olmadi
Aslaniko Tursununannesi anakucağının mantığı küçükken durmaları değil mi zaten max 5-6 aya kadar kullanılıyor. Ben 20 günlük bebeğimi koyuyorum bir şey olacağını sanmıyorum sonuçta saatlerce durmuyorlar max 1-2 saat uyur
Tursununannesi Aslaniko hafif oturur gibi durduğu için benim için rahat etmiyor. Sizin ki nasıl model bilmiyorum tam yatar şekilde mi
Aslaniko Tursununannesi joie sansa benimki sizin fotoğraftaki kadar oturmuyor evet sizinkini bilemicem
Leleyumurta Tursununannesi benimki böyle değildi ama oğlum en çok anakucaginda rahat edip uyurdu hiçbir zararı olmadi şükür
Lawyer20 Tursununannesi bizde bundan da var ama ben bunu kullanmıyorum dediğiniz gibi sanki oturuyor gibi oluyor o yüzden üç aydan önce kullanmak istemedim bunu
-Tubaaa- Benim bebeğim 6 aylık gündüz uykularını sürekli onda yapar. Bir zararı var mıdır bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama ben olduğunu düşünmüyorum🤷♀️