sadekahve_bitter Beraninannesii fakirin elde halı silme deterjanı ile siliyorum yıllardır Arap sabununu sevmedim bnn
Niloya_ Beraninannesii Benim iksirim de şu 😂 bulaşık makinesi tableti,sıcak su ve beyaz sirke az tamam valla tertemiz oluyor koltuklarım beyaz ve 17 aylık bi afacan var evde😅
-_-hUysUzvetatlikadin Beraninannesii cosla rengini açıyor baya ben beyaz sunumu keşfettim güzel siliyor lekeler için ise aseton koltuk tıkanmıştım boyaları çıkartmak için asetonla temizledim dedim bizde zaten aseton koyuyoruz suya dedi ama çok çok az koyman lazım mesela bir bardak suya bir kaşık aseton döküp fısfıs şişe yapıp lekeye azıcık sıkıp hemen kuru bezle silmen lazım ıslak bezle silme
herseySeninleguzel11 Beraninannesii Ben beyaz sabunu sıcak suyun içine atıyorum eriyor öyle siliyorum.
Dyldrm Beraninannesii ben sıcak suya bırakıyorum biraz eritip alıyorum sonra sabunu içinden ugrasmiyorum rende ile
ZeynepByln Benim eşim koltuk sandelye döşemesi yapıyor hayatta koslayla felan sildirmez süngerleri ve kumaşları mahvediyormuş koltukları silmek için sprey var şokta felan oluyor sanırım kendi alıyor adını felan hatırlamıyorumda yarın sorayım isterseniz
Murataslan Beraninannesii Silvanin el mopunu kullanıyorum. Oğlum ağzını elindekini hala koltuğa değdiği için çok fena derece bir leke kir yoksa sirke karbonat karışımına biberon temizliyiceden azıcık damlattiyorum. Leke fazlaysa loc ile silip iyice duruluyorum.
Mircet Beraninannesii bence en güzel Arap sabunlu suyla silmek benimde kadifemsi bir kumaş ve lacivert.Resmen parlatıyor
1ogretmen Beraninannesii koltuklarım kadife Zümrüt yeşili ve açık gri 3 senedir bi kaba ılık su ve 1 kapak yumuşatıcı döküp lif ile siliyorum hem kadife olduğu için kolay temizleniyor hemde koltuklar ve ev mis gibi kokuyor🌸👌🏻
gecekusu_ Çok kirlenmişse bulaşık tabletini sıcak suda eritip Arap sabunu ekleyin sadece tozunu almak içinse biraz sirke ve yumuşatıcı