Seval-Yagiz Bebeğim çok huzursuz emmek dahi istemiyor dişi beyazlasmis şiş hangi jeli kullandınız acaba
Ruzgarmommy Seval-Yagiz diş jeli değil de zeytin yağı ve karanfili ezip karıştırıp buzlukta bekletip dişlerine sürebilirsiniz ben ilk zamanlar çok faydasını gördüm birde tetagil var o da çok güzel işe yarıyor her ikisini de deneyin derim
Delald71 Seval-Yagiz kesinlikle dentinox tek geçerim çok etkili birşey anında rahatlatiyorbizde de durumlar aynı en başta calgrl kullandım ama onu günde 6 7 defa sürmek gerekiyordu dentinoxu günde 2 belki 3 kere kullanıyorum yetiyor
Aslan2103 Seval-Yagiz tetagel cok iyi geliyo bize. Jellerim icerigi temiz degilmis bu boyle tuz formunda damaklarina masaj yaparak suruyosun iyi geliyo
Gokturk_ Seval-Yagiz calgel jel birtane yine var şuan kesici filleri çıkıyor onu sürüp damak kaşıyıcıyı veriyorum eline öyle uyuyor kaşıdıktan sonra .Bide tetagil var damaklarına sürün iyi gelir
Merveeofs Calgel verdi doktorumuz sadece iki kere kullandım ama açıkçası ağrı kesicilerle birlikte kullandığım için etkisi oldu ku pek çözemedim 🤷🏻♀️
Asillmom Ruzgarmommy merhaba, bizdede yeni dış huysuzluk başladı, kaç saat aralıklı uygulamak gerekli acaba
Ruzgarmommy Asillmom aslında bir saat aralığı yok huysuzlandığını anladığım an sürüyordum eli ağzından çıkmadığında aşırı huysuzlandığında sürüyordum
Asillmom Ruzgarmommy aaa tamam çok teşekkürler, 2 gündür gece gündüz uyku yok, sık sık süreyim ozaman
Asel50 Asillmom kullandığınız marka ne acaba benimde kızım aynı şekilde elleri hep ağzında huzursuz uyku yok denilecek şekilde azaldı
Asel50 Gokturk_ bizim ilk dişler gelecek beyazlamış kabarmış ama bir haftadır böyle tamamen ne zaman patlarki
Asillmom Asel50 henüz reçeetelik bisey kullanmıyoruz sadece karanfil ve zeytinyağı karışımını sürüyorum