Elifff Bebeğim 2 ay 15 günlük uykusunun ortasında Dalmaya yakın yada uyanıkken arada sıçrıyor korkar gibi bu normal mi bi sitede okumuştum sıçrayan bebeklerde epilepsi oluyor diye doğru mudur bu
Feri Elifff canım böyle şeyleri düşünüp okuyup korkutma kendini elleri serbest duruyorsa ondan oluyordur benim kide çok yapardı. İçin rahat etmezse sağlık ocağına sor.
Zeynepeymen Elifff tüm bebeklerde vardır bu korkulack bişey yok bebeğinizi kundak yapabılırsınız sıcradı zmn ellerıde hareket edıor ve daha cok korkuyor ıkıncısıde felak nas ayetel kürsi okuyun😊
Zeynepalidaghan Elifff benim oğlumdada olmustu bol dua okuyun zaten 6. Aydan sonra daha da rahatlıyorlar
Kmanne Moro refleksi deniyor buna, 3 aydan sonra geçiyor çoğunlukla. Benim oğlumda da vardı geçti, yarım kundak yaparsanız sıçramaların uyandırmasını engelleyebilirsiniz
Sevda6767 Valla canım benim kızımda da çok oluyo uyurken uykuya geçişte neyse de uyanıkken olması beni de korkutuyo
ssulesevimlii Elifff anne karninda dokunduklari her yerde bisi vardi ama simdi elleri ayaklari boslukta korkma ve sicramalarina sebep bu. Rahat uyumasi icin kundak yapabilirsiniz o zaman kollarini bareket ettiremez kendinide korkutmus olmaz