Sedaalya dilantrkmn allahımm oyun oynanmıyor 😂 nerde şarj kablosu kumanda magnet var bulup alıp onlarla oynuyor 😂 Ama arada kule yapmaya çalışıyoruz kutularla halka geçiriyoruz su oyunları aktarma şeklinde (suyun içina top koyuyorum diğer kaba koyuyor oda gibi) Karalama yapıyoruz kağıda ama oek sevmiyor kğçük tahta aldım onu daha çok seviyor gibi aklıma başka gelmedi şuan 🤗
Aryakus2828 dilantrkmn tv kumandası teregin altındaki tavalar kaşık kepçe tuvalet kağıdı diş fırçası saç taragı oyuncaklarımız canım ve kız çocuğu yetistirdigime emin degilim🤣🤣🤣
Sarecem dilantrkmn Evde saklanbaç oynuyoruz yada yakalamaca kızım oyuncaklarla oynamayı pek sevmiyor çabuk sılılıp bırakıypt bu yüzden ben de hergün parka çıkarıyorum hem enerjisini atmış oluyor hem hava alıyor evde belli bir yere kadar oyun üretiyoruz sonra sıkılıyor şimdi alıştı zaten anne pak kay kay diyip dışarı çıkmak istiyor 😆
kitapkurdubebeninanasi dilantrkmn merhabalar oğlumla oyunlar aktiviteler deneyler yapıyoruz. Yaptıklarımızı instagram ve tiktokta ‘harikaaktiviteler’ hesabimda paylaşmaya başladım. Hazırlaması kolay uygun malzemeli dil gelişimini destekleyen motor becerilerini geliştiren bol kazanimli oyunlar oynuyoruz. Sayfamda öne cikanlarda +18 yazan yere bakarsanız bolca etkinlik önerisi bulabilirsiniz fikir olur size de😇
2ogullu1anne Oğlum genelde oyuncak ile oynamayı ve yürüyüş yapmayı çok seviyor.Her akşam parka çıkarıyorum. Asla salıncak,kaydırak binmez.Habire yürüyoruz.Agaç,kum,toprak inceler. Çamurla oynar.
Annesinin-Kuzusu Arada oyuncaklarıyla oynar ama hep kısa sürüyor suyla oynamayı cok seviyor bi kaba su ve oyuncak koyuyorum onlarla baya oynuyor kovalambac oynuyoruz bizim park güneşte kaldıgı için sabahları cıkaramıyorum akşam cıkıyoruz akşama kadar evde saçımı başımı yoluyor bu yeni oyunu 😂
dilantrkmn kitapkurdubebeninanasi evet hesabınızı buldum hemen takibe aldım teşekkürler öncelikle 😇 oğlum çok çabuk sıkılıyor o yüzden aslında ne yapacağımı şaşırıyorum