balliikedii Kızlar selam günaydın ☀️ 1 ay 27 günlük oğlum var az önce regl oldum… erken mi değil mi bilemedim doktorum 6-9 ay regl olmama ihtimalin var demişti sizler ne zaman oldunuz birde bebeğim emmiyor ondan mı erken oldum
aybikreis balliikedii 40tan sonra olması da normal 1 sene olmaması da normal. Ve evet emzirmek regl olmayı geciktiriyor hormonlardan dolayı yumurtlama gecikebiliyormus. İlk çocuğum 60 günlük iken regl oldum mama ağırlıklı gidiyordu. Şimdi meme ağırlıklı gidiyor 3 ay oldu regl olmadım. Ama öyle içim şişti sanki regl olsam rahatlayacağım. Regl olmak zor ama nimet resmen
Ozgee59 balliikedii bende hemen oldum. Daha bebeğim 4 aylık olmak üzere 2 kere oldum hem de eski düzeninde 🥲 keşke uzun bir süre olmasaydım ya çok simir bozucu
Adatanis Doğumdan 65 gün sonra oldum ve önceden çok ağrılı olurdu sezaryen olmama rağmen adetim de ağrı vs olmadı çok mutlu oldum unutmuşum regl olmayı bir yıldır 😂😂
Asiye1102 Adatanis bende tam 5. ayda oldum o zaman çok ağrılı değildi şu an 7 aylık ikinci reglim ve sezeryan yerim acıyor sanki normal mi acaba
Summerwine95 balliikedii kişiden kişiye değişiyor.Ben emziriyorum 3.5 aylıkken oldu,arkadaşım da emziriyor 7 aylıkken oldu
MelisasMom balliikedii ben emzirdiğim halde 2 aylıkken regl oldum şimdi 3aylık yine oldum düzene bile girdi 😂 annem hep der bizim sütümüz korumaz diye doğru valla emziren anneler 1 sene regl görmeyen var
balliikedii MelisasMom valla ben geçen eylülde laparoskopi oldum tüpler alındı zaten doğal korunmam var 😂
MelisasMom balliikedii aa öyle mi 😊 bende artık spiral taktırıp onunla devam edeceğim bi fırsatım olmadı
HappyHazar balliikedii ayy tesadüf benimde bebeğim 1 ay 27 günlük az önce regl oldum. Banada dr’um 3-5 ay olmama ihtimalin var demişti sezaryen oldum. Ben mama hiç vermedim biraz tedirgin oluyorum acaba sütümün kalitesimi düşük acaba