Alpbaby Havuş patates kabak yoğurt tadına baktı 3 gün kuralıyla meyveye geçmeden önce başka ne verebilirim
Deletedmom_112 Alpbaby avakado, taze fasulye, sarmısak( her buharda haşlama yaptığım da bir iki tane de sarmısak koyuyordum, bağışlıklıga çok iyi geliyor,) mevsimi değil ama bulabilirsen bal kabağı.
motherofLeyla Alpbaby sanırım buharda pişirip veriyorlar buharlı pişirici aparatınız varsa kolay olur
Cennetkokulum__ Alpbaby ben muzla ezip verdim. Dilerseniz çok az pekmez damlatabilirsiniz 🌸 ya da dilediğiniz meyve ile beraber ezip verirsiniz
2bebegim Alpbaby olgunlaşmış avokado ve muzu ezip yedirebilirsiniz. Ayrıca tatlandirmaya gerek yok. Oğlum çok severdi hatta avokadoyu tek basina yedigide olmuştur
Perianasi Mevsimi olan ürünleri verin. Taze fasulye, semizotu, barbunya deneyebilirsiniz. Buzlukta bezelyeniz varsa verebilirsiniz.
motherofLeyla Annegizem valla bilmiyorumki ben denemedim daha ama veriyorlar onu 3 gün kuralı ile anlarsınız alerji mi değil mi diye
Perianasi Alyakbr ilk başlarda ezerek verdim. Zaten blendırı önermiyorlar. Ben buharda değil suda haşlayıp çatalla ezdim her şeyi. Bir de hiç bulamaç şeklinde vermedim hala bile her şeyin tadına tek tek bakar kızım
Alyakbr Perianasi barbunya taze fasulye semiz otu vs nasıl yaptınız bide 6 aylık kızım bende verebiliyormuyum ? Bilgim yok fazla oyuzden soruyorum fasulye falan salçalı falan bildiğimiz yemek gibi yapıyosunuz bide kahvaltı vs veriyomusunuz yumurta falan
Perianasi Sizin bebeğiniz küçük daha barbunyayı 8.aydan sonra verin bağırsakları yemek yemeye alışsın önce. Taze fasulyeden 2 dal haşlayın kaşıkla ezip üzerine birazcık zeytinyağı döküp verin zaten onu bile hepsini yemeyecek. Semizotu tadımını ben tahılla pankek tarzı yaparak verdim ilk başlarda. Bizim ek gıdamız kışa denk gelmişti brokoli karnabahar haşlayıp vermiştim. Sonra mesela patates havuç taze fasulyeden çorba yapıp veriyordum. Yoğurt çorbası verebilirsiniz. İlk 1 ay kahvaltı yapmadı sadece öğlen tadım akşamda 2 3 kaşık çorba verdim. 7.ayda tadımlık olarak peynir vermeye başladım. 8.ayda3 öğün birden yiyordu kızım. Size tek tavsiyem yemek yerken bebeğinizi rahat bırakın üstü başı yerler batsın bebeğiniz yemeğe dokunsun saçına sürsün ellemeyin. Yıkarsınız temizlersiniz geçer. Bebiş yemekte liderin kendisi olduğunu farketsin, hissetsin