1aysekaplannnn Kizlar bebisleriniz kaçıncı ayinda emekledi 7 ay 15 günlük zorluyor kendini ama olduğu yerden kimildiyamiyor 😁
Kbckr52 1aysekaplannnn yuruteç de iyi gidiyor mu bızımkı yeni kavradı gıtmeyı yavaş yavaş gidiyor 7 ay beş günlük
Sycl 1aysekaplannnn benim ki 5 aylıkken yerde sürünmeye basladı 6. Ayda emeklemeye basladı şimdi 7 aylık her yerde geziniyor ve 2 haftadır da bir yerlere tutunup kalkmaya çalışıyor. Ama ilk kızım 9 bucuk aylıkken emeklemişti 🫠
1aysekaplannnn Kbckr52 yurutecte arka arka gidiyor da bu ara ben pek bindirmiyorum ayağının ucuna çok basmaya başladı tam basmiyo yurutece bindiği zaman
Nrslcmr 1aysekaplannnn sürunerek her istediği yere gitme emekleme sayiliyor mu 🤔 sayılırsa 5 aylık sayilmiyorsa henuz 4 ayak olmadı ama denemelere başladı 6 ay 20 günlük
minel_ciler2 1aysekaplannnn 8. Ay gibi emekledi ondan önce tabi 1 ay çalıştı önce popo döndürerek tek bacak giderek sonra tam olarak başardı 😀sizinki de yakın zamanda emekler önce cabalayacak sizin müdahale etmenize gerek yok onlar yaradılıştan neyi ne zaman istiyorlarsa yapıyorlar rahat olun .
acemi_ana 1aysekaplannnn 6 ay 15 günlük kızım 6 ay olmadan 1-2 gün önce başlamıştı oturmayada daha yeni yeni ama yürüteç de evin altına getiriyor 😂😂
atlassmoms 1aysekaplannnn benimkide 9. Aya yeni girdi ama bi popo kaldırıyor herhalde yakın zamanda emekler diye düşünüyorum ne kadar zorlarsak o kadar yapmıyorlar bıraktım akışına😂