atlassmoms Nazendece zaten e bebekte mamalar çok pahalı ben eczaneden alıyorum e bebekten aptamil alıyordum 400 küsür tlye eczaneden aldım 330 tlye bazı eczaneler mamaların sponsoru oluyor o yüzden daha ucuz eczanelere bi bakın
Karpuzlufistiksarma Nazendece geçen bez alırken dikkatimi çekti benimde 15 -20 gün içinde bez fiyatı değişmiş şaka gibi… kim dur diyecek bunlara çok merak ediyorum 💭
2delibirarayagelmemeliydi Nazendece migorsota şu sıralar Aptamil 800gram 335 lira ona bakabilirsiniz kullanıyorsanız
Nazendece atlassmoms bu fiyata bebekten almak mümkün değil zaten kaç market geziyorum internete bakıyorum hangisi uygunsa ona bakıyorum ebebek 445tl olduğunda baktığım fiyatlar da 440tl olmuş hepsi yapiyo zam yapınca bişey değişmiyo..
Nazendece Karpuzlufistiksarma sürekli zam gelmesi neden anlamıyorum asgari ücrete sürekli zam gelmiyor ama
Asyaveannesi04 Karpuzlufistiksarma dur diyecek yiğit var mı acaba 😅 keşke bebek ürünlerine yapmasalar çok üzücü..
atlassmoms Nazendece sponsoru olan eczaneler daha düşük satıyor onlara pek zam gelmiyor 5 10 tl geliyor
Asyaveannesi04 Nazendece Ebebekten olabildiğince almıyorum artık kıyafet de bez de saçma sapan zamlar yapıyorlar. Zara ile h&m yarışır oldular kıyafet fiyatlarında da ki kalitesi bile yok
atlassmoms Asyaveannesi04 zaten e bebek çok abarttı artık ya bende alışveriş yapmıyorum lc daha ucuz e bebekten😂
Nazendece Asyaveannesi04 bende anlam veremiyorum kaç defa zam geliyo sonu gözükmüyor bunun sürekli her bakmaya fiyat artmış oluyo şaka gibi ama
Nazendece atlassmoms her bakmaya ürüne zam gelmezkii ama 1 haftada 2 defa gelmesi nedir 420tl mama 445tl idi şimdi 490tl …