Kızım 7 8 aya kadar gece uykusunu 8 saat uyuyordy birkaç kez emmeye uyaniyordu ama 8 aydaj sonra 6 aydır geceleri sürekli uyanıyor uykusu olsa da uykuya direniyor uyusa da defalarca emmek icin uyaniyor msmeyi bırakmıyor gelip gidip emiyor meme yoksa uyanuyor hemen özellikle bu saatlerden ( sabah 5 6 ) itibaren. Emzik felan asla tutmadi zaten beşikte de uyutsam ayakta da uyutsam illa meme istiyor. Daha ince denedim emerek uyumasinj birakmayi ama beceremedim alisamadi . Boyle olunca esim yatak odasina dönemedi çünkü ise 1 2 de gidiyor gece 12 bucuk geliyir 5 6 ya kadar oturuyoruz salonda oda uyuyor. Ikisi de ayni zamanda uyuyir ama esimde bebekte cik daginik uyuyorlar yan yana yatamayiz yatakta üçümüz. Kızımda memsyi birakmiyor yani suan 1 yasinda düzeltilmiş 12 14 saat gece uykusy uyumali diyorlar ama benim kiz toplasan 5 6 saat gece uykusu uyuyor kalanida sabah uykusuna veriyor 2 kere uyuyir sabah uykusu ve 1 veya 2 şer saat uyuyir gündüz uykusunu. Esimin odata dönmesini 3 ümüze düzen vermek istiyirum az önce esimi odaya aldm daha ben uzanmadan kizim uyabdi ki yarim saat once yeni uyumustu butun gece uyumad8 bugün nadiren gece hic yatmiyor. Esimde kacti gitti hakli olarak. Bende fark ettim ki önce bebegimin uyku düzenini duzeltmeliyim uyurken memeyi bırakmaliyum ama cik huysuz sinirli bir bebek nasil yapucam hic bilmiyorum yardim edin ya. Hakkinuzu helal edin uzun yazdim baya. Bide cümleleri yanlış kurduysam affola uykusuzluktan kafam calismiyor suan pek dikkat edemedim. YARDIM 🙏