ecosummm Ben sıfır kapalı kutu aldım da 14 Pro max ayarlar hakkında kısmına girdiğim zaman parçalar karşısında 1 yazıyor ne demek acaba bu kafamı karıştırdı ya
Zeynep11 ecosummm bende de 0 yazıyor. Iphone 11 . Müzik parçalarını belirtiyor olabilir mi? Çünkü hiç şarkı vs yok benim telde
ecosummm Zeynep11 Zeynep11 yok canım ya değişen olduğu anlamına geliyormuşta ben cihazı sıfır kapalı kutu açtım anlamadım
kanalizereis ecosummm parçalar yazan bölüm değişen parçayla ilgili değil telefonunuza bir müzik indirmişsinizdir o olabilir. Çünkü parçalar yazan yerin altında videolar fotoğraflar gibi ibareler var görmüşsünüzdür. Telefonunuzun kapasitesini gösteriyor yani
ecosummm kanalizereis evet videolar fotoğraflar falan da yazıyor altında ama ben parça nasıl indirebilirim li anlamadım
ecosummm kanalizereis çünkü cihazı kendim sıfır açtım ondan dedim nasıl değişen parça olabilir diye şaşırdım vallahi ama altında da fotoğraflar videolar yazıyor
ecosummm kanalizereis aa şimdi buldum yabancı bir müzik indirmişim gerçi nasıl indirdim Bilmiyorum da şimdi silince 0 yazdı
ecosummm kanalizereis çok teşekkür ederim valla cihazlar o kadar pahalandı ki artık insan kendi bile açsa kuşku duyuyor önceden böyle pahalı değildi bu kadar önemsemiyorduk ama şimdi öyle değil
kanalizereis ecosummm rica ederim tabi ki o kadar bedel ödemişsiniz sorgulamanız çok normal. Model numarası P N ve F harfleri ile başlarsa cihaz önceden aşılmış ya da sıfırlanmış demektir. M ile başlıyorsa sıfır üründür aklınızda bulunsun ☺️