Ayemali
Canım 1 aydır çekiyorum alerji hapı bir losyon bir krem verdi banada doktor verdiği losyonla krem bana alerji yaptı daha çok sonra kremi değiştirdik geceleri vücudum hem deli gibi yanıyor hemde kaşınıyordu ben doktora kızar diye söylemedim beyaz sirke kullandım vücuduma belkşde o beni daha çok berbat etti çünkü çok kötüydüm 1 hafta sonra tekrar gttim aynı doktora ne olur bana ziver hapı verin dedim netten araştırdım uyuz ilacı tek o var başka yok türkiyede oda 4 tanesi 255 lira 20 lisi 700 küsür kiloya göre veriyorlar her 15 kg ma 1 tablet şeklinde 4 lü olanı verdi bana onu tek bir kerede içiyorsun doktor ilk gittiğimde vermedi çok pahalı devlet karşılamıyor şimdilik losyonla krem kullan geçmezse gel dedi ben gittim istedim o kadar illet bir hastalık ki dayanılacak gibi değil ben senelerdir egzamadan çekiyorum uyuz onun 10 katı yemin ederim dedim yani beterin beteri varmış onun yanında kremide kullandım şimdilik geçti gibi şikayetlerim ama tekrarlar diye çok korkuyorum bunun yanında aktardan çam ağacı katranı ardıçlı sabun aldım ve çay ağacı yağı aldım onlarlada destekledim sirkeyi kendime sürmeyi bıraktım çünkü vücudumun gerçekten ph nı bozdu birde doktorunuzda söylemiştir zaten bütün eşyaları halıları sirkeledim bildiğiniz evi baştan aşağı kırkladım her gün çarşaf yastık kılıfları çamaşırlarımızı hepsini günlük 60 derecede yıkadım yumuşatıcı gözünede sirke koydum halada koyuyorum devam edeceğim hala korkuyorum çünkü tekrarladıgını söyleyen çok var ben evden dısarı cıkmıyorum kızım 2,5 yaşında haftasonu sadece anneme giderim onlarda olmadı bulaşıcı bir hastalık nasıl nerden kaptım bende anlamadım