Ezgishn Kızlar Şuan dişi çıkıyor olabilir mi bilmiyorum ama geceleri uykuya geçerken gözleri kapalı sürekli ağlıyor gaz sorunu olduğunu düşünmüyorum sizce bebeğime nasıl iyi gelebilirim ne yapmalıyım 😭
Tosbaninannesi Ezgishn uyku gerilemesi yaşıyor şuan ondan dolayı böyle bizde çok çektik gözünden uyku akıp uyuyamamasi ağlaması susmamasi ama geçecek ten temasında bulunun sakinleştiriyor bizde ise yaramıştı
Azra41 Ezgishn Doymuyor olabilir mi ki ? Yigenimde öyleydi. Kilo alımı vs iyiydi ama doymuyordu bebe. Aç gelmiş dünyaya ldhdhshs
Dnzsrn06 Benim kızımda öyle. Meme reddi yaşadık bir kaç gün sürekli ağlamalar tabii ki 🥺 hala da tam olarak geçmiş değil. Gündüz asla uyumuyor bir haftadır. Gece de uykuya çok geç dalıyor. Ne lanet bir atak.
Ezgishn Tosbaninannesi hep kucağımda zaten kafasını koltuk altıma sıkıştırıp orada ağlıyor 😓kokumu hissetmek istiyor
Ezgishn Azra41 benim sütüm baya var gibi hissediyorum göğüslerim dolu gün içerisinde ağlamıyor sadece geceleri uykuya dalarken kilolu doğmuştu ama Şuan kilosu iyiydi en son kontrolde
Tosbaninannesi Ezgishn aynen aynen tam olarak 4.ayimız böyle geçti 6.ay ile birlikte kaybetme korkusu başladı beni görmeyince ağlıyor
Azra41 Ezgishn aktardan anason alıyorsunuz kaynatiyorsunuz. Sizde icebilirsiniz iştah açıcı bağışıklık güçlendirici özelliği var bebeklere. Annelere sut yapıyor :)