pypy Akciğer kanseri 4.evre beyin metaztas babam için öncelikle İZMİR, Manisa ve Ayvalık civarı da olabilir anne sütüne ihtiyacımız vardır. İlginiz için teşekkürler.
Nslhn5561 pypy öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin tez zamanda beni affedin merakımdan soruyorum anne sütünün ne gibi bir etkisi olacak
gencmom_ pypy üstte kalsın istanbuldayım yakın olsak düşünmezdim direk verirdim ne kadar çıkar bilmiyorum ama..
armut pypy çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin aynı yerde olsaydık hiç düşünmez verirdim şuan da kargo ile göndersem çözülür bozulur galiba evden çıkamıyorum bebeişten dolayı da kargo firmasına gitmem çok zor 🙁 Ama sizin içim dua edeceğim Rabbim şifa versin inşallah sağlığına kavuşmasını nasip eylesin kurban olduğum Rabbim
Tosbaninannesi Nslhn5561 kanser hücreleriyle savaşacak sağlıklı hücre üretimi yapıyor kanser hücrelerini yavaşlatma etkisi de var
miniksavasciveannesi Eliaemir benim oglum kanser 19 aylik bunun dogrulugu varmi acaba ? 3evre beyin tümörü insallah vardir oyleyse tabi bende merakimdan ogrenmek icin soruyorum
Ezgi-123 Eliaemir birinden duyduğum kadarıyla doktor anne sütü hücreleri yeniler asla kanser hastalarında kullanılmamalı demiş bence iyi araştırın çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin🙏🏻
Eliaemir morrrrengiiii bilmiyorum canım sadece duymuştum komşumuzdan istersen denettir babana sonuçta bir zararı yok .
sakinolpelincim morrrrengiiii evet bende duymuştum hatta bir arkadaşıma da dedim babana sütünü içir diye saçmalama fln dedi kızdı adam 1 hafta sonra vefat etti hala içimde bir burukluk denemekten ne çıkardı hem bu sağlık için süt kardeş fln olmuyorsun. Ama mide kanseri olduğu için dikkat et bilmiyorum çiğ süt içmesi zararlı olur mu?
Balkabagi pypy ben İzmir de yaşıyorum. Ne sıklıkla ve ne kadar süte ihtiyacınız olacak. Çocuğum çok küçük daha 2 aylık ama destek olmak isterim
kuzey-21 Tosbaninannesi ne kadar tüketilmesi gerekiyor ve yeni anne olan birinin sütü mü gerekli bilginiz var mı.
Tosbaninannesi sakinolpelincim hangi kanser türü olursa olsun anne sütünün hiç bir zararı olmaz sıkıntısı olmaz 🙏🏼
Eternity sakinolpelincim Denemediği için mi içinizde burukluk var? Allah o günleri bana bir daha yaşatmasın babam akciğer metastaz 4. evre ilk kemoterapi dozundan 2 hafta sonra vefat etti. Kemoterapi sonrası vücut enfeksiyona çok açık olduğu için yediği içtiğinden görüştüğü kişilere bile çok dikkat ediyor oluyorsunuz. Arkadaşınız denemek istemediğinden yapmamıştır.