Kepekekmegi Kızlar bikini bölgesi için lazer gitmeyi düşünüyorum emziriyorum bir sıkıntı olmaz değil mi bir de umex Alexandrite makinasını kullanıyormuş görüştüğüm yer bu cihaz ile lazer yaptırıp memnun kalan var mı
carpediem___ Kepekekmegi Bende ilk seansıma girdim umex cihaza kılın ne kadar kalınsa acı o kadar çok oluyor galiba . Kol ve bacakta acı hissetmedim ama genital çok acı hissettirdi acı eşiğim yüksek olmasına rağmen dökülmeler ne zaman olur bilmiyorum çünkü cihaz kılları yakarak ısıyla yok edecekmiş cihaz atış yaptığı an kıl kokusu hissediliyor zaten
Balkes Bebeğiniz 6 aydan büyük ise sorun olmuyormus. Bahsettiginiz makine hakkında bilgim yok .size tavsiyem hem makine hem de gittiğiniz yerdeki estetisyen de cok önemli onu da araştırın mutlaka atış iyi yapılmazsa maalesef etkili sonuç qlinmiyor
Kepekekmegi Balkes yapan kişi annemin tanıdığı annem de ona yaptırıyor baya azaldı diyor ama annem hep ağda yapıyordu zaten ben jilet kullanıyorum
Fundayavuz Bende alexe yaptırdım 4 yıl oldu koltuk altım çıkmadı vücudum bile genital bebekten sonra az cıktı o bile yok derece tekrar buz lazer yaptırıyorum alex acılı biraz bilginiz olsun
Kepekekmegi carpediem___ kolu bacağı kendim hallediyorum da genital bölge zor oluyor bebekten sonra banyoda uzun süre kalamıyorum acısa da biraz mecburiyete kaldı benimki
carpediem___ Kepekekmegi aynen öyle genital çok zorluyor ..ben hamile kalana kadar epilatörle alıyordum..hamilelikte ve hamilelik sonrasında jilet kullandım sürekli .hormonlardan da kaynaklı sanırım çok sık ve çabuk uzamaya başladı sürekli temiz durmak zorlaştı