Deletedmom_110 Kızlar ağda yaptırdım bugün özel bölge yarım bacak koltuk altı gusül almam gerekiyor mu? Vücudumu yıkadım eve gelince duş alıp gitmiştim
Alaucar Deletedmom_110 bence siz hiç riske atmayın alın meni falan gelmiş olabilir fark etmezsiniz abdestle şüpheli olunmaz yeniden alın
Ahrzamann_ Deletedmom_110 gusülün farz olduğu yerler var bir gece rüyalanırken Kadınlarla da oluyor bu yani zevki oluyor Bunu hissettiğimizde bu güzel almamız gerekiyor çünkü boşalılmış olabiliriz biz bunun farkında değiliz ikincisi eşimizle ilişki sonrası üçüncüsü ise Adet sonrası
heygorl Deletedmom_110 evet meni dediği zevk almanız yani. Tövbe estağfurullah da zaten kimsenin zihinsel bir problemi yoksa zevk alacağını düşünmüyorum Allah affetsin. 😀😀😀🥲
Nurellaa_ Deletedmom_110 Ağdadan sonra almak gerekiyormuş anneanne (eşimin) o alırmış hep. Duyunca şaşırdım sanırım almak gerekiyor. Ben almazdım
Ayfa1608 Deletedmom_110 canım bence bu soruyu sorduysan bile ikilemde şüphede kalmışsın. 5 dk alıver için rahat etsin acaba deme 🙂
Bayanbunalmis Bende alıyorum, bana ilk ağda yaptırmaya başladığım zaman ağda yapan kişi demişti. Kendiside mesai bitimi alıyormuş her gün🤷🏻♀️
heygorl Buradaki arkadaşlar lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım. Guslü ve abdesti bozan şeyler nettir. Ha tabi abdest tazelemenin kötüsü olmaz ama öyle bir şart yoktur
Aaayysseee Deletedmom_110 almak gerek diyenleri dinleme canım gusül gerektiren şeyler bellidir ve ağda yaptırdın diye gusül almana gerek yok,net bilgi