Deletedmom_63 Kızlar normalde uygulamadan takip ediyorum eskisi gibi indirim yapmıyor bez olsun vs kişisel bakım çoğunlukla 2.urune /30 yapıyor 🙄bide keşke mamalara yapılsa indirim 😕
DenizAsaf Deletedmom_63 e bebek almış başını gitmiş herşey de bir takım beğendim 700₺ onu alacağıma civilden almayı düşünüyorum
sarmaliklahana Deletedmom_63 suan n11 de sürekli kupon oluyor. Günde 5 10 kez gelıyor. 100 TL 40 TL indirim - 150 TL 40 TL indirim bazen 400 e 200 TL indirim var. Ben suan buraya takmış durumdayım büyün eksikleri alıyorum cok uyguna denk gelıyor takip edin 🤭
Deletedmom_63 _The_ANA_ onuda 2 beze yapılıyor du bu sefer/25 yapınca şok oldum hemen aldım yine alcam 🤣
heygorl Mama indirimlerini Migros’tan takip edin bir de şehrinizdeki uygun fiyatlı marketlerden ederseniz genelde daha uygun oluyor
Nil37 DenizAsaf ah canım benim ikizlerim var 700 liraya hemde iki tane aldım benim bulunduğum şehirde bebek üstüne çok bi yer yok lc waikikide beden hiç yok😔napıcaz böyle bilmiyorum istesiğimiz gibi giydireyoruz çocuklarımızı
_The_ANA_ Deletedmom_63 Ben her ay 2 paket alırım o sebeple teke yapılıp yapılmadığına dikkat etmemişim. Ama bu ay dediğin gibi tek beze var😁
DenizAsaf Deletedmom_63 ben artık dolaba bakıyorum satıyorum küçülenleri zaten çok fazla giyilmiş olmuyor
Deletedmom_63 _The_ANA_ 🤣 valla ben 2 almıyorum artık slepyy çok aldım pişman oldum bitirene kadar ne çektim sonra Molfix baby me en iyisi goon ve baby me oldu 🙄Molfix şuan kızımda pişik yaptı sık sık degistrrm bitsin diye🤣
Deletedmom_63 yagmurkokusu_ geçen girdim migrosa benjm alacağım mamadan 1 numaraya indirim yok 2 3 4 vs onlarda vardj
yagmurkokusu_ Deletedmom_63 evet bizde 2 numara kullanıyoruz indirimli aldık ama bitiyor mama hemencik ki bizde kasımda 3 numaraya geçeceğiz.
_The_ANA_ Deletedmom_63 Bizim doğduğundan beri değişmez Ayda 2 paket gider Artık büyüdüğü için bez bedeni de pek değişmiyor Zaten son bezi idi Tuvalet eğitimine başlayacağız 😁
sarmaliklahana Deletedmom_63 Evet canım uygulaması var. Bu aralar getiri satın aldı ya aşırı reklam veriyor indirim kuponları oluyor. Bazı ürünler diğer sayfalara göre düşük fiyatta falan. Bence bakın. İnstagramda da bazı sayfalar var sürekli kuponları haber veriyorlar. Ben öyle takip yapıyorum haberim oluyor
Usnac1995 Deletedmom_63 e bebekten kıyafet aslaaa asla almıyorum. İnanılmaz pahalı alanlar bunu farketmiyor mu diye düşünüyorum 😂 Zara ile aynı takım fiyatları. Neysee ama bezlerde indirim oluyor. Daha 2 hafta olmadı molfix 2. Paket %30 mu ne bir şey vardı. 4 numara 200 adet bez 410 tl ye falan geldi sanırım
Deletedmom_63 Usnac1995 geçen kadın yazlık alışveriş yapıyor du sezon sonu diye arabayı doldur du ben lcw den alıyorum genellikle