DefneRana3881 Canbebek54 benim bebeğime de yazdı 3-4 içti evet kilo alıyor ama sonra içmeyi kesti ağzına bile sürmedi yani sonuç hüsran
Defne-Bade Canbebek54 aşırı şekerli ben sulandırıp içirdim bazen de formül mamaya ekleyip zor bitirdim ikizlerimde hiç faydasını görmedim
hunilimomy Canbebek54 düzenli kullanımda beslenme desteğiyle birlikte ilerlerseniz alır kilo ama sadcee mama içip yemesi duzelmezse maalesef bi ise yaramıyor
Pamugunannesi23 Canbebek54 kilo almadı mı peki. Birde o mama ücretli mi bize de yazdı doktor çok zayıf diye
Canbebek54 hunilimomy yemek te yiyor . Cok şükür. Tahlilleri de güzel cikti. Insallah kilo alır çok teşekkür ederim cvp icin
DefneRana3881 Canbebek54 bizimkide çikolatalıydı inşallah içer günde 2 yazıyorlar genelde ama kaç içebilrse içirin her damlası kârdır
DefneRana3881 Canbebek54 inşallah canm benmki 5 gün max içti doktor 2 demişti biri zor içiyordu ona rağmen kilo almıştı
Canbebek54 Pamugunannesi23 3 aylik rapor yazdı. 3 ay kullansin dedi. Her ay aldık 500 tl ödedik. 1 buçuk kilo aldı. 3 ay kullandık bıraktık yemesi güzel simdi. Bizimki sevdi içti ama her çocuk sevmiyormuş galiba çikolatalı yi sevdi oglum
Pamugunannesi23 Canbebek54 teşekkür ederim bize de verdi ama henüz alamadık inşallah içer severek kilo alır