suleipek_ GiybetReis benim eşim çalışıyor açılış ve kapanış saatleri değişiyor ama sabah en erken 7 de akşam en geç yine 6-7 gibi kapanıyor o saate kadarda sürekli aktif değil orası sabah kamyon geliyo malı indirip ayırıyorlar 11 e doğru dağıtıma çıkılıyor akşam 4-5 gibi tekrar geri geliyorlar ama yine gürültü yapacak bi iş yok içeride sadece olsa olsa park edilirken araba sesleri olur
GiybetReis suleipek_ ya teşekkür ederim🙏🏻 gece11 e kadar dağıtım oluyor diye okudum googledan. Ofislerde aktif olur mu o saate kadar diye tedirgindim. Ben akşam aktıf biyer olacak diye korkuyordum. Kargo gelmesi iyi olmuş ozaman😅
uynakbalina GiybetReis anladım ben sizi, hiç kargoların pazar çalıştığını görmedim, 6 ya kadar açık oluyor bazı firmalar araç yüklemeye devam ediyor sabah yola çıkıyorlar o yüzden 11 e kadar açık demişlerdir
Eflinim_2022 GiybetReis uyanmadığını nerden biliyorsunuz 😊 uyanıyor bu kadar evhamlı olmaya gerek yok bence
Ececiiim GiybetReis siz detay verdiğiniz için insanlar tavsiye verme gereği duymuş bozulmayın hemen. Dümdüz hepsijet ofis çalışma saatlerini sorsaydınız kimse çıt sesine uyanan kızınız için tavsiye vermek istemezdi. Sevgiler🌸