Sdkamine1 Hayırlı akşamlar kızla bı arkadaşım gebelik test yaptırdı kanda 1.20 çıkmış ama adeti 15 gün kadar geçti sizce gebelik durumu olabilirmi bazen 1 2 haftalık gebelik olunca kanda cikmayabiliyimus basjna gelen bu durumu yaşayan varmi
mutsuzanne__ Sdkamine1 hayır kaç haftalık olursa olsun kanda çıkar 2 haftalık hele hele çıkar hamile değildir arkadaşınız
annekko Sdkamine1 2.5 hafta geciktim test yaptım kan testi yaptım yok. Hop geldi strestenmiş hava durumuda etkiliyor tabi sıcaklar devam ediyor
Emir_mom Sdkamine1 Bu değerle hamile değil.Gebelik söz konusu olsaydı kanda çıkardı en erken kanda çıkıyor çünkü 🤷🏼♀️
Prensesannesi32 Sdkamine1 gebelik olsa çıkardı benim ilişkinin üzerinden 10 gün geçmişti kan vermiştim 7.7 çıkmıştı ilişki gunumu biliyordum adetime de daha 10 gün vardı en net kanda belli oluyor zaten
Sdkamine1 Prensesannesi32 anladım canım internetede bir iki haftalık olunca bazen kanda cikmayabiliyor yazınca benim bı sormami istedi
ArsAyz Sdkamine1 Geç döllenme de olabilir. 12 gün sürekli test yaptım negatifti 13.gün çok minik bi çizgi görünce hamile olduğumu anlamıştım. Gecikme devam ediyosa umut var 😇