nana91 Krky68 bana doktorumuz 1 yasini bekleyin demisti ama bu ara menenjit olanlari duymaya basladim :( kizim 5 aylik simdi yaptirilir mi acaba. Bende burda bekliyim 🙃
Ozge1994 Krky68 bizde doktorumuz yaptırın dedi sağlık ocağındaki hemşiremiz önermiyorum aşı yapılsa bile hastalığa yakanma riski çok dedi korkuyorum bende
Orkidemm nana91 2 ayda baslar 4 doza kadar. 7 ayda baslar 2 doz 1 yaşında 1 doz. Bunu dr belirler hamgi zamanda olcaksa. Biz 8.ayda olcaz 2 doz
Nghn nana91 çevrenizde mi duyuyorsunuz yoksa İnternette filan mı :( bizim doktorumuz da ilk 6 ay zaten çok aşı var 7.ayda başlayalım dedi.
Deletedmom73 Krky68 cuma günü hemsireye sordum 9.ayda baslanılıyor en erken ama bu sıra vakalar cogaldı bakanlık 5 aya indirebilr dedi takip etmek gerek 🧐
gozdearas Krky68 kimi doktorlar 1 yaşını bekleyin diyor ama menenjit zaten 1 yaşına kadar olan dönemde yakalamayı seven bir hastalık allah korusun. 3.-5. Ayda nimenrix yaptırdık 10. Ayda bexsero yaptırdık. 12. Ayda ninenrix 14. Ve 24.ayda da bexsero koruma dozlarını yaptıracağız.
nana91 Nghn yok cevremde duymadim cok sukur 🤲🏻 İnternette okudum ama cok tedirgin oldum yani. Asi disinda alinacak bi onlem olsa keske
Simaysss Oğlum 10 aylık ilk doz menectra yaptırdık. 13. Ayda 2. Doz olacak. 15. Ayda da bexsero. Menectra ateş bile yapmadı bizde. Hep cok korkutuyorlar meningegok asılarına dair, yakından takip etmekte fayda var tabi ☺️
Ecmayz 3 aylığız. Gecen gun nimenrix menenjit aşısının ilk dozu vuruldu. Rotayla birlikte yaptırdım. Takvim şöyle Nimenrix : 3 5 13 aylarda yapilcak Rotarix : 3 5 Bexsero dan bahsetti doktor. Ama şuan durumum olmadığı için yaptıramadm. Bu bexsero yu 2-10 yas arasi gibi bi zamandada yaptirabiliyormussun 2 doz olarak. 4 5 yaşına gelince yaptirmayi dusundum bilemiyorum.
mlkcbn Krky68 3 aylıkken nimenrix ilk siz 5 aylıkken nimenrix 2.dozu yaptırdık.suan 6 aylığız bexcero aşısına başlayacağız şimdi de inşallah.nekadar erken olursa okadar iyi menenjit aşısını
mraslan Krky68 oğlum 3 aylıkken rota menenjit a ve b tipi aşısını yaptırdım menenjit için takvim 3.5.7. Aylarda olacak
Yalin Krky68 geçen cuma nimenrix in ilk dozu yapıldı 8 aylık, sıkıntı olmadı. 9 da bexsero ilk doz olucak
DogaKusunAnnesi Krky68 biz 3. Ayda bexsero ile başladık 3,5 bexsero 4,6 nimenrix vurulduk 12,ve 13. Aylarda 3.dozları var bexsero 404 lira nimenrix 280 lira diye hatırlıyorum canım