seninananbirmelektioglum Sümer varlık borcu olupta kapatmayan var mı yada ödeme günü gectiğinde sıkıntı yaşadınız mı?
Duygudikicidkc seninananbirmelektioglum eğer üzerinize birşey yoksa onlar da birşey yapamıyor sürekli arıyorlar ama eğer taksitlendirdiysen borcu zamanında öde
seninananbirmelektioglum Duygudikicidkc taksitlendirdim ama arıyorum sürekli müşteriyle konuştuğu için ulaşamıyorum son gün de yarın ne yapacağımı şaşırdım
seninananbirmelektioglum uynakbalina icralık olsamda üzerimde herhangi bişey olmadığı için yapamazlar herhalde değil mi ?
uynakbalina seninananbirmelektioglum hesaba mı yatıyor elden mi veriyor bi kere mi ödemediniz bir kere gecikmeden bişey olmaz uzun süre ödemezseniz faize biner en son icraya verirler avukat vs uğraş dur
seninananbirmelektioglum uynakbalina ilk gecikme olacak internete baktım taksit geciktiğinde avukat masrafı dosya masrafı falan diyo valla korktum açıkçası hani bunu bile zor ödüyorum onlar işin içine girerse vay halime
seninananbirmelektioglum uynakbalina nafaka hesaba yatıyor çok teşekkür ederim içimi rahatlatiniz Allah razı olsun 🙏valla bir türlü konuşamadim da çok korktum