Nur_61 Çocuğum azı dişlerini çıkaracak ama perişan oldu iki gündür perişan oldu ağrı kesici veriyorum calgel die jel sürüyorum ama fayda yok bugün gündüz en son ağrı kesici vurdurmak götürdük önerebileceğiniz diş jeli var mi acaba
Aslananne1 Nur_61 dis jeli kullanmayın çok zararlı zehirlenmeye kadar gidiyor onun yerine calpol verin
Cagka Nur_61 2 haftadır gece hiç uyanmayan bebeğim ağlayarak uyanıyor sonra fark ettim sağ azı diş çıkartmış şimdi sol çıkartıyor gece uyanıyor daha yatamıyoruz nasıl geçecek bu süreç hiç bilmiyorum
Nur_61 Aslananne1 calpol dolven dönüşümlü veriyorum zaten ama perişan oldu cocuk iki gündür ne uyku ne yemek ağzını bile acamiyoruz
Aslananne1 Nur_61 azı dışı çok zor benimde oğlum çıkarıyor aşırı ishtahsiz uyku desen sıfır ama geçecek bu günler de 🙏
Nur_61 Aslananne1 ya bizimki dis değilmiş bugün zorla ağzını açtık ki ağzının içi hep yara dolmuş cocugumun
Nur_61 Aslananne1 hayır yeni Bi salgın varmis dilde basliyk zamanında fark edilmezse damak dis etleri ve yemek borusuna filan sıçrıyomus