Deletedmom_65 Renkli kalın güzel bı oyun matı arıyorum. Unigo hariç memnun kaldığınız uygun fiyatlı oyun matı var mı
Petitoos Deletedmom_65 happy twins yogi whales modelini sipariş verdim teslim alıp deneyince yazarım buraya da. Bu tarz bişey arıyorsanız bakabilirsiniz yorumları olumlu.
Deletedmom_65 seraytunali Petitoos Baya kararsız kaldım Bide bu var baya renkli ve hayvanların İngilizcesi yazıyor çift taraflı bunu mu alsam ki
Petitoos Deletedmom_65 ya ben de buna çok bakmıştım ☺️ biraz fazla karmaşık bir model gibi geldi diye diğerini sipariş verdim
perilice_1 Deletedmom_65 ben bundan aldım geçen hafta iki taraflı ve kalınlığı iyi çantası da var katlayıp götürüyorum annemlere vs. Bebeğim de hep üstünde dikkatini çekiyor üstündeki hayvanlar tavsiye ederim :)
perilice_1 perilice_1 ama benim aldığım bu model değil arkası beyaz olandan aldım ona da bi bakın isterseniz önü hayvanlı arkası beyaz ayıcıklı :)
perilice_1 Deletedmom_65 https://www.hepsiburada.com/elfobaby-happy-animals-katlanabilir-extra-large-cift-yonlu-oyun-halisi-ve-mati-180x200-tasima-cantasi-hediyeli-p-HBCV00002U98XM