Papatyaseveranne Kızlar bu elbise kaynımın düğün öncesi eğlencesi var dışarda olucak bu elbisenin morunu giysem uygun olur mu güzel mi elbise siz olsanız giyer miydiniz bunu özel günlerinde giyenler oldu mu ?
TheMomm Papatyaseveranne Valla bunu belediye dağıtmış gibi her düğünde gördüm hemde bi kac kişinin üstünde arti o parayı da hak ettiğini düşünmüyorum bizim burda 450 TL idi
Papatyaseveranne sedaelif yaa gerçekten miii çok sevindim şuan valla uygun olur mu o gün için sade değil dimi 🥰🥰
Papatyaseveranne TheMomm kız bende o paraya almam zaten 😀 ben burda bi mağazadan alicam alırsam resmini bulmak içindi bu
sedaelif Papatyaseveranne düğün öncesi eğlencesine hiç gitmedim canım ama bence güzel bi elbise düpünde daha şık olursun zaten 😊
TheMomm Papatyaseveranne Lacivert rengini kuzenim giymişti moru ben giydim ama almadım lacivert daha güzel bence o rengini al
Papatyaseveranne nurefsanakbulut kız sakin 1000 verir miyim hiç 😂 burda mağazada uygun burdan alicam alırsam
Fundadeger Papatyaseveranne Papatyaseveranne yok ya bu elbise çok basit kalıyor be çokta fazla bu modele göre
Oburiks Papatyaseveranne laciverti bende var bende görümcemin kınasında giydim herkes çok beğendi gerçekten, lakin gorumcem yaktı elbiseyi bide üstüne tek seninkini degilbherkesin elbisesi yandı dedi normal biseymis gibi , ama elbise güzel
Oburiks Oburiks kollarında falan sadece minik yanıklar var ama Bayaa belli oluyo gidip janjan kumasla değiştirip dolap a koymayı düşünüyorum bir defa giydim yeter