_The_ANA_ Dondurmalikahve Bence 3. Ben de yeni aldım bebek montunu.Bence iyi yapıyorsun kışın bunlar uçacak😁 Ben daha canlı renkler tercih ediyorum ama 3 hoş😁
Alerjikrinit Dondurmalikahve Asko zaranın o montuna dediler ki yıksnınca içinin elyafı toplanıyormuş. Bir kaç kişi sorun yaşamadım dedi bir kaç kişi sorun yaşamış bende vazgeçtim başlık açmıştım da sen gibi 😃
Dondurmalikahve Summerwine95 Minico Buna benzer model kullandınız mı toplama yapıyormuş EmirMom bisenakillisinzaten Mucize_prensesimmmm Sifremiunuttumm _The_ANA_ nolmuskine
DiyetteyimYiyemem Dondurmalikahve zaranınkilerden aldım modeldi ilk yıkamada bütün elyafı toplandı, yıkama talimatına göre yıkamama rağmen hemde iade ettim allahtan kabul ettiler kullananlar genelde siliyormuş ben her eve geldiğimizde makinaya atarım lcwden aldıklarım taş gibi lcwden 2.yi beğendim bu arada
Dondurmalikahve DiyetteyimYiyemem Hadi ya daha önce zara mont aldım böyle bir sorunla karşılaşmadım ama şu an siz yazınca kafam karıştı
Minico Dondurmalikahve Sizin attığınız model değil ama Zara’nın başka modelinde yaşadım topaklanma sorununu. Ürün özelliklerinden kumaş bilgisine bakabilirsiniz