Aaayysseee Şans eseri fark ettim mesela bu termosun Trendyol ve e bebek arasında ki fiyat farkını resmen aynı termos ve su fiyat farkına bakın sonra hepsi burada e bebek Trendyol üçüsü arasında baktığım bir kaç ürün için karşılaşırma yaptım ve hepsi farklı resmen bu suluk Trendyolda bu kadarken e bebekte daha fazla kitap aynı sekilde hepsi burada da daha pahalı,termos arasındaki fiyat farkı beni şok etti zaten….sizinle de paylaşmak istedim bu devirde artık en uygununu bulmaya çalışıyoruz malum o yüzden sizinle de paylaşmak istedim 💛
Aaayysseee Hayatiseyretmeyegelmisim Yok canım değişiyor baksana termos e bebekte 300 Ken Trendyolda 550 resmen
slkmsncemile Aaayysseee brn orjinal ürün garanti olsun farkı öderim kafasındayıııım 😪😪😪 o değilde suluk aşırı iyi öneririm. Bizim umay yeşilini seçtiği için biz yeşilini aldık ucunu yırtmasaydı 0 akıntı yapıyordu 🤣
Aaayysseee slkmsncemile yani tabiki hangisi orjinalse onu alırsın aşko ama aynı ürünler hani,suluğu burda önermişlerdi bende alcam insaAllah
slkmsncemile Aaayysseee aşkım trendyol ve hepsiburada satıcısı çok önemli olan yer. Sorumluluk almıyor çünkü
Anr5155 Aaayysseee ben pişman olmamak için bir şey alırken her yerden fiyatına kullanıcı yorumlarına bakarım ona göre alırım o yüzden online alışveriş yapmak benim için eziyete dönüşüyor.