AegeansMom Hoover marka kurutmalı çamaşır makinesi almayı düşünüyorum ama emin de değilim, ikisinin bir arada olduğu makineler iyi kurutmuyor diyorlar tecrübe etmiş arkadaşlar yazabilir mi?
Gmznr2909 AegeansMom ben hoover in sade kurutma makinesini kullanıyorum ama ikisi bir arada bilmiyorum bende öyle almayı düşünüyorum o yüzden bende buralarda bekleyeyim
AegeansMom Gmznr2909 peki sade kurutma makinesinden memnun musun? Ve nerede kurulu, illa banyoda mı olmalı, herhangi bir su gider borusu falan varmı? Benim evimde hiç yer Yok aslında ama cok memnuniyetsiz yorum yapılırsa mecbur sadece kurutmayı alıcam🤷🏻♀️
AegeansMom lilosbebek ay neden acaba, kurutma süresi uzun diye mi ki? İşte böyle memnun kalmayanlar da var cok kararsız kalıyorum
Gmznr2909 AegeansMom bizim banyo fa küçük bizde yemek odasına koyduk zaten orayı pek kullanmıyorum ardiya gibi oldu oda zaten su haznesi var kapağında oraya doluyor suyu
Sarecem AegeansMom Bence sadece kurutma makinesi alın benim var çok memnunum kendimr yaptığım en büyük iyilik 😄
AegeansMom Sarecem sadece kurutmayı koyacak yerim yok evde. Dedimki çamaşır makinesinin yerine alıp koyayım elimdekini satayım. Yerden tasarruf etmiş olurum
Minikmucizem2022 Ben hoover hem yıkama hem kurutma kullanıyorum dört sene oldu memnunum bir sorun yaşamadım tavsiye ederim 👍
AegeansMom Minikmucizem2022 ay çok teşekkür ederim kullanmış bir kişinin bile yorumu öyle kıymetli ki🌸
AegeansMom Zarifokur aaa tamiri imkansızmı peki, yani kurutma alsam da sadece bozulma riski var çünkü
Ebus2045 AegeansMom Hoover marka kurutma kullanıyorum memnunum sadece kotları atma kucultuyo,cekiyo kotlar
Quadera AegeansMom benim annemde var memnun kalmadı 2 sene olmadan bozuldu zaten. Çamaşırlar da doğru düzgün kurumuyordu.