TheBaby aynen öyle 3,5 yaşında oğlum var ne yaptıysam desteksiz uyutamadik . 3 yaşına girince tam anlamı ile desteksiz uyumaya başladı . Şuan 3,5 yaşında uyksuu geldiği gibi yere yatar ve 5 dk içinde uyur . Gece yine aynı şekilde biz hiç bir şekilde müdahale etmiyoruz uyksuu gelince kendi uyuyor . Şuan kızım 4 aylık onunda sabırsızlıkla o günlere gelmesini bekliyorum . Birde syle bir gerçek var ki bir çocuk siz ne yaparsanız yapın kendi isteyince uyuyor uyumayinca uyumuyor yani . Uyku saati falan fistan palavra .. kızım 4 aylık oğlumdan tecrübeli olduğum için asla üstüne dusmjyorum ne zaman isterse o zaman uyutuyorum . Şuan zatej max 2,5 saat uyanık kalıyor . Benm yaptığım tek şey uyuduğu saatleri ve ne kadar uyuduğunu takip etmek . 2,5 saat uyanık kalırsa 3 saat uyuyor mesela .. o bana göre değilde, ben ona göre hareket ediyorum . Uzun uyuduğu zaman işlerimi yaparım. Uykusu halde uyumuyor bazen öyle zamanlarda da yarım saat daha oyalamaya çalışıyorum daha sonra tekrar uyutmayi deniyorum genelde de uyuyor zaten . Bırakın ne zaman isterlerse o zaman uyusunlar emin olun onlar kendi düzenlerini kendileri kuruyorlar zaten 🫠