ilkaay0 Kızlar ya üç aylık oğlum var saçlarım aşırı dökülmeye başladı hamileyken azalmıştı şimdi emziriyorum aşırı dökülüyor lütfen tecrübesi olan paylaşabilir mi ne yapabilirim? 🥹
gecekusu_- ilkaay0 bende bekleyeyim burda benimde aşırı dökülüyor artık sıkılmaya başladım bu işten 🤦🏼♀️
Pinkgold ilkaay0 Aynı sorun bende de var oğlum 4 aylık bazıları diyor Bebek anneyi tanıdıkça dökülmeye başlarmış saçlar
EgemenAtam ilkaay0 Benim de ayni ya nefret ediyorum cocugun uzerinden bile cikiyor saclarim zaten az saclarim🥺
Yalpp ilkaay0 biz 7 .5 aylık hala dökülüyor ama baya azaldı dökülmesi biotine başladım yeni bir de doktorum bir şampuan önerdi ona basladim. Ama bu bir sürec dökülecek
Ebus2045 ilkaay0 benimde oğlum doğduğunda aynı problemler olmuştu hayatimda hiç o kadar döküldüğünü bilmiyorum. Kan değerlerine baktır canım ve emziren anneler için olan vitamin takviyeleri al
mylittlebabys ilkaay0 Çocuk büyüdükçe dökülme azalıyor benimde bebeğim 4 aylık aşırı dökülüyor ilk çocuğumdada aynı olmuştu urban care kafeinli şampuanını kullanmıştım bi nebze fayda etmişti ama dökülüyor yani durduramıyosunuz🤷🏻♀️