beyzzsenturkk_ kızım 7 ay 14 günlük bi kaç gündür dizlerinin üstüne kalkıp ileri geri poposunu sallıyor sizin bebekler bunu yaptıktan ne kadar süre sonra emekledi ayaga kalkmak icin asırı azimli koltuğun kenarından tutunup oturmaya calısıyor dizlerinin üstüne kalkmaya
0808h beyzzsenturkk_ benimde kızım 7 ay 20 günlük kızım da tam o zamanlar da öyle yapmaya başladı ve dünden beri emekliyor sayılır 2 3 adım kadar gidiyor yani ortalama bence 10 gün sonra gider benimki öyleydi yani
Yasemin23 beyzzsenturkk_ bu hareketleri kızın 6 ay 10 günlükken yapmaya başladı bugün tam 7 aylık oldu ama hala bekliyoruz
Ervasli beyzzsenturkk_ benim kızım da aynı hareketi yapıyor annem yürümeye daha istekli dedi Bu hareketleri yaptıktan yaklaşık 2 hafta 1 hafta sonra tam emekledi Ama aklı yine sehpalardan tutup kalkmadan tv ünitesi ile kanka olmakta 😬😬
beyzzsenturkk_ 0808h benim ki dizlerinin üstüne kalkıyor ama bacaklarıyla adım atacagına göğsünü ileri kaldırıp yere atıyor birnevi sürünüyor gibi bişey işin kolayını bulmuş bacaklarına destek vermek istediğimde de huylanıyor istemiyor
ikrakiraz170123 @beyzzsenturkk_ kızımda 7 ay 13 günlük nerdeyse 2 haftadır emekliyor. 2-3 hafta öncesinde o pozisyonu alıyordu. Egzersizle desteklerseniz çok daha iyi ve çabuk olur ☺️
beyzzsenturkk_ ikrakiraz170123 cok huylanıyor ya hic sevmiyor bir yerlerine dokunulmasını ayaklarını bacaklarını desteklemek istedim cıglık atıyo kendi kendine bırakınca yapıyor bu dizlerinin üstüne kalkmayı da bilemedim sürünüyor gibi bişey dizlerini öne atmıyo kendini ayaga kaldırıp ileri fırlatıyo çakal
0808h beyzzsenturkk_ benimki bacağını getirip götürüyor kalçayı yukarıya kaldırıyordu ama ellerini ileri atmayı bilmiyordu onu da öğrendi çok şükür 😂
Liva123 Bebim kizimda popoyu kaldiriyor kollarinin uzerine kalkiyor ama ilerleyemio oat birakiyor kendni . 1 aydr sürünüyor , kolayina gekiyo sürünmek gakiba emeklemiyor
beyzzsenturkk_ Liva123 evet benim ki de öyle kaldırıyor kendini sallıyo sallıyo mancınık fırlatır gibi ileri fırlatıyor resmen yerde sürünmeyi çözmüş😂
beyzzsenturkk_ 0808h dokununca huylanıp yatıyo hemen ayaklarının arkasından itmek istiyorum yaptırmayınca da kendi kendine çırpınıyor klasik oğlak burcu ya
NerimanUras 0808h bunu yapmayı öğrenmeden önce dönüyor muydu? Benim oğlum tam 5 aylık henüz dönmüyor. Ben döndürmeye çalışıyorum ama döndürsem bile kolları düzeltemiyor. Ben düzeltiyorum. Yeni kollarını çok kullanmıyor karnının üstündeyken. Ne yapabilirim sizce
Fundaaaa Yasemin23 aramızda 1 gun var benim oğlum da yarın 7 oluyo 😊 ama bizim ki hala dönüyo emekleme olayi hiç yok dönünce karnının üstüne huysuzlaniyo yoruluyo beni düzelt diye diş de kaşınıyo hep ama daha çıkmadı 🙄
0808h NerimanUras benim kızım da dönmeye pek hevesli değildi pek dönmezdi yani şimdi bile zor dönüyor ama artık tam emekliyor emeklemesi de dizini yere koymuyor bir yerlere tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor
Yasemin23 Fundaaaa ayy 1 Şubat doğumlu mu bebeğiniz 😃 evet ya diş de çok etkiliyordu biz iki alt dişi çıkardık üst dişler kaşınıyor şimdi de asla bitmiyor ki 😃
beyzzsenturkk_ Ervasli yani kendini sürüyo gibi bisey dizlerinin üstüne kalkıp kendini öne fırlatıp öyle ilerliyo dizlerini çekip adım atmıyo ☹️ ne zaman koltuk altlarından toplarım tahmini😂