Biz3kisiyiz_ Bu markayı kullanan var mı ? Kızım 11 aylıkken doktorumuz önermişti ama o dönem kullanmadım şuan yine öksürük krizi başladı 14 aylık versem mi diye düşünüyorum uyuyamiyor yemek yiyemiyor öksürükten 🤦🏻♀️
Elisa_mom7 Biz3kisiyiz_ bunu duymuştum tamamen bitkisel akol şeker renklendircii yok enfeksiyona da iyi geliyormuş bence gönül rahatlığıyla deneyin Bide tereyağını eritip üzerine pekmez döküp karıştırıp ılık ılık verebilirsiniz 1 tatlı kaşığı ölçüsünde yapabilirsiniz
papatya_1125 Biz3kisiyiz_ merhaba 4 aylıkken almıştık iade ettik.icinde hederia helix folium var.yani sarmaşık bitkisi.bu bitkiyi 2 yaşından önce kullanmamak gerekirmiş.simdi 14 aylık olmuş Vereceksiniz yarım ölçek verin.
papatya_1125 Biz3kisiyiz_ ben seylan tarcini aldırdım eşime onu kaynatıp azar azar verdim.cok iyi geldi.markette satilanlar faydalı değilmiş 10.aydan itibaren tarcin verilebiliyor
Biz3kisiyiz_ Elisa_mom7 bu sabah bu dediğiniz tarifi uyguladım 2-3 damla da limon sıktım öyle yazıyordu bir tarifte ama ne zaman etkisibi gösterir bilemiyorum 🤷♀️ inşallah ise yarar 🙏 bu şurubu da aksa doğru vereyim bari ölçü ne kadar versem bilemedim kilosuna göre falan değişiyor mu ki miktarı
Biz3kisiyiz_ papatya_1125 aa teşekkür ederim hiç bilmiyordum bu bilgiyi o dönemde de daha küçük bitkisel ilaç yaan etki yapar falan diye vermemiştim ama şimdi geçmezse vericem mecbur 🤦🏻♀️
papatya_1125 Biz3kisiyiz_ rica ederim. Bana da arkadaşım söylemişti araştırırken. O çocuğunu özele goturuyodu.o doktoru takip ettim.bitkisel diye her şurubu vermek doğru değilmiş.