Ezonunannesi2012 kızım 8 aylık yemekleri çiğnemiyor direkt yutmaya çalışıyor midesini bulandırıyor sizin bebekler ne zaman çiğnemeye başladı
Semaaa39 Ezonunannesi2012 6. Aydan beri hep pütürlü verdim. 7. Ayda kuzu kıymayla birlikte sakız çiğner gibi çiğniyordu. Şuan herşeyi öyle yapıyor 8 aylık😂
Umutveannesi Ezonunannesi2012 8,5 aylıkken kavurma vermiştim hiç dişi yoktu damaklarıyla çiğneyerek yemişti iki yemek kaşığı kadar. Bebeklerin keşfetmesiyle alakalı bence. Sürekli karşısında çiğneme hareketi yaparsanız zamanla kavrar bebeğinizde
Ezonunannesi2012 papatya_1125 ezerek veriyorum zaten ama bazen çiğnemeye alışması için veriyorum parça parça boğazında kalıyor 😊
Ezonunannesi2012 Semaaa39 bende pütürlü veriyorum püre gibi pürüzsüz yapmıyorum ama çiğnemiyo yutuyo bazen boğazında kalıyor su veriyorum öyle gidiyor işte
Ezonunannesi2012 Umutveannesi Kubraa00 Yapıyorum ya hep birlikte yiyoruz zaten görerek öğrensin alışsın filan diye ama ne bilim daha zamanı var demekki
Kubraa00 Ezonunannesi2012 11 aylık daha yeni yeni çiğnemeye başladı genelde onunla bişeyler yiyerek karşısında bol bol çiğneme hareketi yapıyorum ☺️