AslaninAslanAnnesi20_02 Kızlar bebeğim 6buçuk aylık 5buçuk aylıkken başladık ek gıdaya. Tavuk verebilir miyim sizce yoksa biraz daha beklemeli miyim.
Bebekligiller AslaninAslanAnnesi20_02 benim doktorum ilk kıyma demişti ceviz büyüklüğünde ama. Tavuk yemeye sonra başladık biz
12345678fatma AslaninAslanAnnesi20_02 ben kasaptan alıyorum tavuk paket almiyorum tavuğun sarma diye bi yeri var onu alıyorum bize yaparken arada kızıma veriyorum özelikle ona tavuk yapmadim ama kıyma çorbası faln yapıp veriyorum kızım yeni 8. Ayına girdi
Eflinim_2022 Selimikomom merhaba market tavuğu mu veriyorsunuz yoksa çiftlikden mi alıp kestiriyorsunuz kızım 16 aylık market tavuğu veriyorum ama içim rahat değil ama diğer tavuklarıda bulmam imkansız
Ececiiim Eflinim_2022 organik tavuklar oluyor bazı marketlerde o şekilde verebilirsiniz. Veya kasaplar köy tavuğu satabiliyor
Selimikomom Eflinim_2022 hangisi denk gelirse. Genelde köy tavuğu verdim dayımın tavukları var kesip satıyor ben ordan alıyorum güvenilir
herseySeninleguzel11 Eflinim_2022 Market tavuğunu ben bile yemiyorum zorda kalırsam ayda yılda 1, bebeğinize asla vermeyin pğlum 2 yaşında 1 kere bile vermedim. Organik tavuk migroslarda satılıyor. File market, macro centerlarda var ama onlar her şehirde yok.
AslaninAslanAnnesi20_02 herseySeninleguzel11 benim de ulaşmam zor değil annemler bakıyor tavuk bahçelerinde köyde yaşıyorlar. Kasaptan aldım ama farketmez sanırım sonuçta organik değil. En iyisi kestirip organik vereyim
herseySeninleguzel11 AslaninAslanAnnesi20_02 Evet evet eğer kestirip verebiliyorsanız kesinlikle öyle tercih edin.
reyhan12 AslaninAslanAnnesi20_02 benim bebeğim 8.5 aylık kıyma veriyorum sürekli çorbalar dayemeklerde var ama ilk defa dün tavuk hasladim ve yedirdim yogurtla beraber bugünde tavuk çorbası içecek
AslaninAslanAnnesi20_02 reyhan12 evet ben de haşlayıp yoğurtla vermek istedim bakalım belki azıcık veririm
beyzzsenturkk_ AslaninAslanAnnesi20_02 ben veriyorum su an 7 ay 14 günlük aşırıya kaçılmadığı sürece her şeyden tattırıyorum bir kaç besin hariç
seizetheday AslaninAslanAnnesi20_02 bence biraz daha bekleyin bize de çorbaların içerisine kıyma atarak falan başlayın demişlerdi