Gittiğim en uygun otel seaside beach otel bodrum’du. Her şey dahil bir konseptte ama yiyecek çeşitliliği çok azdı, yine de ben güzel bir yerde denize gireyim, çayımı kahvemi içeyim yeter diyorsanız öneririm. 3 gece 2 kişi bebekle birlikte 10.500 TL vermiştik. Otel küçük bir koyda bulunuyor, denizi durgun bu yüzden ama aşırı berrak deniz ayakkabısı getirin yosunlar olabiliyor ilerlerde. Benim kızım kumda çok güzel oynadı, kıyıda da denize girdi. Akşam otelde yemek yiyip bodrumu gezmeye çıkıyorduk harika geçti.
Diğer bir otel Kilikya palace göynük ultra herşey dahil konseptte, gayet güzel bir otel. Erken rezervasyonla almıştık 4 gecesi 14.000 tl ödedik, şuan 25bin falandır tabi. Detay isterseniz dilediğinizi sorun anlatırım.
2 gün önce antalyada başka bir otele gittik ismi Siu Collection ultra her şey dahil, 3 gece tercih ettik yine 20bin tl ödedik. Bu oteli de öneririm kızım 1.5 yaşında havuzlarında falan çok iyi vakit geçirdik, tam aile oteli bir sürü minik bebek vardı konuştum 4 aylık 6 aylık onlar da memnundu. Ağaç altı şezlonglar gölgede olduğu için bebekle rahat ettiler, bebek arabasında uyuttular.