Bebekligiller Lütfen söyleyin baby me çamaşır suyu tozu ne zaman gelecek? Çok sevilen bir ürün neden sürekli üretilmiyor ondan başka ürün çıkarmıyor lekeleri. Elite home kullanıyorum yarısını çıkardı yarısı kaldı lekelerin çok mağdurum 🥺
Baybars02 Bebekligiller memnun muydunuz hiç kullanmadım bende güzel leke çıkaran çamaşır deterjanı bulamiyorum
Htcypc Bebekligiller ben tozunu şimdi duydum sizden sıvısıni kullandim hic memnun kalmadim gitmiyor lekeler. Mecbur dalinin tozunu aldim oda etkili
Ayfa1608 Bebekligiller çamaşır suyu tozu olunca kafam karıştı kullanmadım hiç bunu bilmiyorum. Normal deterjan gibi mi ozon gibi birşey mi? Her kıyafete kullanılıyor mu ? Ben hep dalan roxy kullandım ama bazen lekeler çıkmıyor bundan mı alsam ki güzel mi
Bebekligiller Baybars02 evet çok memnundum kendi kıyafetlerimde bile kullanıyordum. Hiçbir leke bırakmıyordu. Sıcak suda bekletip makineye atıp yıkıyordum hiç düşünmezdim bile acaba leke gitti mi diye. Şimdi tek tek bakıyorum acaba leke kalmış mı diye öyle asıyorum
[silindi] Elite home bende sevmedim söylediğiniz anladığım kadarıyla sürekli bulunmuyor ama gerçekten güzel mi resim atabilir mısınız stoğa girince bende alayım
Baybars02 Bebekligiller bende bulursam deneyeyim o zaman teşekkürler. Normalde çıkmadığı için hep beyaz sabunla elimde lekeleri çıkana kadar citileyip sonra makineye atıyorum 😮💨 eziyet oluyor
misssevval Bebekligiller Hepsiburada ebebek mağazasından 22 Ağustos ta sipariş vermişim dünde geldi. Toz olanı 49 liraya
Bebekligiller misssevval hepsi burada da satıyor mu bilmiyordum. Hemen gidip bakayım inşallah yakalarım ☺️ teşekkür ederim
Bebekligiller Oanne bende şuan el mahkum yıkanıp geçmeyen lekeli kıyafetlere sıkıp makineye attım. Yıkanıyor şuan 60 derece de inşallah çıkar.