Leblebilerinannesi alpik3461 aradım düzelmez diyorlar yeniden başvurmak gerekliymiş oda vermiyorlar artık yeni kayıtta dediler
alpik3461 Leblebilerinannesi cimere şikayet et cnm, düzeltmek, zorundalar yani sonuçta uzatılan bişi neye dayanarak kesiyorlar
marscicegi Leblebilerinannesi önceki başvurunuz ne durumda , duzeltmislermiydi , duzeltiydiyse bekleseydiniz keşke geçen ay bana da GSS tespiti cart City diyip vermemislerdi duzelttikleri halde, bu ay ikisini birden yatirmışlar geçen ayla birlikte
Irmakefe Kızlar benim kuzenim faydalanıyor bu yardımdan bir senesi dolmamış şimdiye kadar hiç bir aksilik olmadan aliyomuş bugün yatmış yardımı normalde 1400 alıyomuş bu ay 1300 yatmış sizlerdede böyle olan oldumu kuzenim bana sorunca sizlere bir sorim dedim
marscicegi Irmakefe gelir durumu yeniden gözden geçirildi bazilarininki azalmış kimininki çoğalmış 100-150 civarı oynamış hep bu haliyle almaya devam eder
Leblebilerinannesi marscicegi bende gss yazmıyordu feshedildi diğer diye bişey yazıyordu 🥲yeni başvurum dada bi değişiklik yoktu önce şimdi 15 gün içinde yeni başvuru yapamazsınız diye bi yazı var üff valla cimere de yazdım sonuç yok