6163 Yaa olurda bukadar sık reklam verilmez gerçekten.birsey okuyamıyorum yazamıyorum zırt pırt reklam .önceden böyle değildi buna bir dur deyin
[silindi] 6163 Moderasyon olarak reklam şikayetlerinin her bir maili iletiliyor. Başlık olarak açtığınızda mevcutta bir sorun varsa askıda kalıyor olacak. Bu nedenle yazılım ekibine iletmek için mail atmanız isteniyor. biz@mutluanneleriz.com Uygulamayı arka plana atıp tekrar Forum’a girilmesi halinde reklam ayarlarının sıfırlandığını ve yeniden başlatıldığını da belirtmek isterim. Çok rahatsız edici bir boyuttaysa(10 dakika altında gösterim) ve 1 günden fazla bu sorunu yaşıyorsanız verileri sıfırlayarak giriş yapmayı deneyebilirsiniz. İyi forumlar 💜
6163 [silindi] benim zaten başka vardı o hesabı unutunca bunu yeni actim.evet yani iki dakka aralıklarla nerdeyse reklam izliyorum
bademli_puding 6163 Reklamlar 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz. 🌸
6163 bademli_puding erkanı tam kapattığı için saat gorunmuyo saat görünsün diye tiklsdgmda tekrar ayrı sayfada reklam aciyor