Yclll Deli olacam artık 4 aylık oğlum var hep ellerini emiyo aç mı diyorum emziriyorum kusuyo fazlasıyla niye böyle anlamıyorum emzik veriyorum onu atıp yine ellerini emiyo ne yapıcam 😑
Oglusannesi98 Yclll Benimde oğlum 3, 5 aylık ve eli sürekli ağzında ellerini keşfettiği için öyle olduğunu düşünüyorum zorla ellerini ağzından çekmiyorum elini aldıkça bol bol emzirmeye çalışıyorum.
Ema Yclll delirecek bir durum yok bebeğiniz oral dönemde çok normal dünyayı ağzıyla tanımaya çalışıyor elini emmesi yada eline aldığı şeyi ağzına götürmesi olağan şeyler abartılacak bir durum yok geçici gelişim evreleri
Kevser61 Yclll bızde 4 aylıgız elını parmaklarno oyle ıstahla emıyokı 🤦🏻♀️ Mudahale etmeyın bence tanımaya calısıyo cnku.ben Dıkkatını dagıtmaya calaıyorum emdıgını gorunce
Ygtek Yclll benim oğlumda 3 bucuk aylık aynı sekilde ellernin ikisini birleştirip ağzına götürüyor sürekli, emzik deniyorum yok. Sürekli elleri ağzında bide götüremeyince sinirleniyor
cansuberrin Yclll benim oğlumda 3 buçuk aylık emiyo büyük bir iştahla ellerini parmaklarını doktorumuz bu aylarda emer keşif yapıyo siz müdahale etmeyin dedi bende hiç çekmiyorum ağzından sadece el temizliğine ve tırnaklarının kısa olmasına dikkat edin
Ygzefe Benim bebeğim 37 günlük benimki de elini emiyo. Hatta elini yumruk yapmış o halde ağzına sokmaya çalışıyo . Ağzını iyice ayırmış sığsa hepsini sokacak. Benimki baya erkek mi başlamış