Melek_annesiii Bugün 4 cu gün olacak kızımın uykuya dalmakta güçlük cekiyo gündüz sadece şekerleme ypyr emzk düşünce uyanıyr gece de güç bela uykuya dalıyor. Böyle olan var mı neden olabilir artık doktora gitmeyi düşünüyorum
nazlimom_ Melek_annesiii uyurken emzik düşünce uyanıyorsa oda bi destekli uyku oluyormuş, 3 aya kadar zaten düzensiz oluyor uykuları. Gazıds varsa belki ondan uyanıyordur gece
Adatanis Melek_annesiii 2 ay 8 günlük kızım gaz sorunumuz var çok fazla doğduğundan beri doğru düzgün uykusu yok sallayarak uyutuyorum joie nin ana kucağını aldım uyuduktan sonra ona alıyorum gece boyu sallana sallana uyuyor uyanıyor ama o rahatlattı tavsiye ederim 1 aydır kullanıyorum az da olsa uyuyabiliyorum artık🥹
Cnyld Melek_annesiii bizde aynıyız canım gündüz 2 saat uyuyan cocuk artık sıfır uyku yapıyor 15 20 dk uyuyo sonra uyanıyo gece 2 saat uyutmaya ugrasıyoruz umarım gecicidir 😞
queenmom_ Melek_annesiii 36 günlük oğlum 6 gündür öyle gündüz 15 dakika uyuyor ağlayarak uyanıyor karnı da tok sabah 5 de uyanır öğlen 12 e kadar zor uyuturum akşam üstüne kadar kesik kesik devam eder akşam üstü 6 da uyanıyor 11-12 ye kadar zor uyutuyorum artık çok yıprattı bu durum
Cerence nazlimom_ emzik almayan bebekler neden sık sık uyanır peki Bi hilgin var mı canım? Gaz problemimiz var evet ama olmasa da uyaniyir hep 3 aylik
Melek_annesiii nazlimom_ uyurdu canım gündüzleri şimdi uyuyamiyo gün boyu huysuz uykuya direniyor çok yoruyo
nazlimom_ Cerence 4. Ay atağı başlamıs olabilir, gazı geçmediyse de gazdan uyanır bizimkide öyleydi 4,5 aylıkken bitti gazı
Elisa_mom7 Melek_annesiii bizimde 2 gündür böyleydi ağlaktı normalde uyur uykucu bir bebek ve hatta 1 aylık olduğunda da 3-4 gün böyleydi nedense atak diye anlamlandırdım ben Gece uykusu var gündüz de bi mama içer yarım saat bir saat uyanık olur sonra 2 saate yakın uyur uyanır genelde böyle Ama dün ve önceki gün uykuya dalamıyor dalsa 10 dk içinde uyanıyor ağlıyor sürekli sallanmak istiyor gerçekten sabır taşı olsa çatlardı beni çok yordu bugğn ötle değil ama umarım herseyse atlatmıştır