Pazar günü saçımı boyadım kağıdında geçici dövme alerjik reaksiyon gösterdiyse saçınızı boyamayın yazıyordu ben de 3 kere geçici dövme yaptırdım 3ü de fena oldu birisinden resmen su aktı hadi küçük yaptırayım bir şey olmaz dedim 3 boyutlu gibi kabardı günlerce krem sürdüm öyle geçti bile bile lades yapıp gidip yine de boyadım saçlarımı ilk başta kafam hafif yandı o kadardan bir şey olmaz dedim sonra ensem ve kulaklarım kabardı kremle geçer dedim sonra yüzümün sağ tarafı balon gibi şişti işte o zaman koşa koşa hastaneye gittim alerji iğnesi oldum alerji hapı verdi dün iğneden sonra 7-8 saat bebeğimi emzirmedim sütümü sağdım normalde bu kadar çıkmaz 1 süt saklama poşeti doldu gece yatmadan da hapını içtim onda da aynı şekilde 7-8 saat emzirmedim yine süt saklama poşeti doldu çocuğum içebildiği zaman sağınca yarısı dolar şimdi içemiyor diye hepsi doldu 2 saatte 1 sağdım hem de azalmasın diye ne yapacağım sağdıklarımı bilmiyorum çöp biliyorum ama çok üzülüyorum bundan sonra saç boyamak mı asla mahvoldum